Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şu panellerden adam akıllı Prespero vs Chopper+Brook olmadığını anlıyoruz. Boş anlarını bulup şekerle yapıştırmış direk.

 
aqa bitsin de kurtulak ya ne hızlı ilerlemesi ben son 5 bölümdür ilerlediklerini düşünmüyorum
Şöyle bir durum var. Mangada olayların akışı aslında oldukça hızlı işleniyor. Lakin mangaka arada hikaye boşluklarını doldurmak adına biraz da hikayenin arasına serpiştiriyor. Bundan önceki arclar böyle değildi (WCİ hariç.) Luffy mücadeleye başladığı andan itibaren yan karakterlere bir kaç sayfa ayrılır Luffy'nin mücadelesi gösterildi. Avengers misali çok fazla karakter var. Her karaktere yer verince bu sefer arc uzamak zorunda kalıyor. Son savaşa kadar artık tayfanın bireyselliğiyle alakalı arclar görürüz. Çok işin içine ittifakları katmazlar. Son savaşa kadar öyle gider. Wano, İnfinity War 1 olacak. Yeni Marineford, İnfinity War 2 olacak.
 
2015 yılında Luffy, Zoro, Sanji, Urouge, Bonney fanlıklarımdan Sanji yi çıkardım ve yıllar içerisinde oraya Kata yı ekledim.
Her ne kadar Sanji artık sinirlenmeme sebep olsa da Çopırın bile Queen e vurması daha bir bilenmeme neden oldu seriye. Sanji hatunların yanında sıvazlarda gezip dayak yerken peluş rakun artık eskisi kadar havalı bile olmayan Monster formuyla tatlı kaçık sadist Queen e yardımlarla beraber şamarı basıyor, aynı bölüm Sanji nereye yardım etsem derdine düşüyor. Ulan seçemiyorsan uçup sırayla gitsene be adam !!!!! Bıktım ulan tayfanın yarısından. Motivasyon ne aga bu kadar adamı soğutacak ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık