Nolur olsun ?(Örnek:Mezardan gelen Oden,Sakazuki ve Hasır şapka Luffy ittifakı imparatorları devirdi buna kim inanır ahahah)
Nolur olsun ?(Örnek:Mezardan gelen Oden,Sakazuki ve Hasır şapka Luffy ittifakı imparatorları devirdi buna kim inanır ahahah)
sabaodye geldiklerini değil ordan postalandıkları sırayı diyor capcapAdaya en son Luffy gelmişti herhalde. Tehlike budur.
Yok onu anladım. Eğitim sonrası adaya son gelen isim de Luffy idi dedim.sabaodye geldiklerini değil ordan postalandıkları sırayı diyor capcap
yani tehlike bu değil zaten luffy isimli bölüm geçti. tehlike budur 1-zoro
Saçma sapan sorularda bugün.Yomi yomi no mi meyvesinin yeniden ortaya çıkması için brook tekrar ölmek zorunda değil mi?
İlk gelen de Zoro idi. Zaten tüm tayfa luffy - zoro arasında mekik dokur.Yok onu anladım. Eğitim sonrası adaya son gelen isim de Luffy idi dedim.
Shobondy 'den ilk giden: Zoroİlk gelen de Zoro idi. Zaten tüm tayfa luffy - zoro arasında mekik dokur.
Yanlız hatırlamıyorsam rayleighin konuşmalarinda geçiyordu .kimin kaçıncı geldiği. Diger üyelerde söyledi benzer şekilde.Shobondy 'den ilk giden: Zoro
İlk gelen : Zoro
Son giden:Luffy
Son gelen: Luffy
Diğerlerini sallamış heralde.
Her ne kadar insan meyvesi olduğu söylensede ben ileride mistik zoan çıkabileceğini düşünüyorum. Belki bilirsiniz yarı geyik yari insan yaratığı var ismini unuttum. Chopper aslinda o olabilir. Çünkü dediğim yaratığında üst kısmı kıllar la kaplı chopper canavar formuna geçince olduğu gibi duruyor. Bunun yanında insan meyvesi yemesine rağmen zoandaki uyanış a benzer dönüşümleri var. İnsan meyvesine göre tuhaf bir durum oluyor bu.ben ileride chooperin meyvesinin farklı birşey olduğunu öğreneceğimizi düşünüyorum.Saçma sapan sorularda bugün.
Bende hep şunu merak etmişimdir:
Acaba Hito Hito no mi meyvesini Chopper yerine bir insan yeseydi o insan nasıl bir yetenek kazanırdı?Veya o insanda nasıl bir değişim olurdu?
Oda , Corona'nın biyolojik silah olduğunu düşünüyor sanırımChopper: "Virüsler asla silah olarak kullanılmamalı! Zamanla yaratıcısı bile onları kontrol altında tutamaz hale gelir!"
Insan Meyvesi'ni bir insan yeseydi, hiçbir şey olmazdı. Sadece yüzme yeteneğini kaybederdi.Saçma sapan sorularda bugün.
Bende hep şunu merak etmişimdir:
Acaba Hito Hito no mi meyvesini Chopper yerine bir insan yeseydi o insan nasıl bir yetenek kazanırdı?Veya o insanda nasıl bir değişim olurdu?