Mwnin kendisi dedi benim cümleyi aşağı yukarıBir takım iftiralar kum kum gene sudan sebeplerden nereye bağladı acaba ?
Mwnin kendisi dedi benim cümleyi aşağı yukarıBir takım iftiralar kum kum gene sudan sebeplerden nereye bağladı acaba ?
Sonraki arc rakip Shiryu hadi yine iyisin .dChopper-Robin'e böyle panel çizdiyse Sanji'ye nasıl panel çizeceğini hayal edip forumda dolaşmaya devam ediyorumdur:
Derler...Croco amiral lvl muhtemelen Dof da amiral tarzı denklem kurup demişti hatta
Hala iftira diyor ya gelince sorarsın. Önceden de kabul etmeye hazirdi fakat film sonrasi neler dedi unutmuşsun...Bir takım iftiralar kum kum gene sudan sebeplerden nereye bağladı acaba ?
Reis Croco şu an ne lvl sence ?Derler...
Hala iftira diyor ya gelince sorarsın. Önceden de kabul etmeye hazirdi fakat film sonrasi neler dedi unutmuşsun...
Yetiş ya @Millennium Wizard Bu kafir flamingo fanını doğru yol olan Croc tarafa çek kendinde yaptığın gibi.
6-7 bölüm sonra:dChopper-Robin'e böyle panel çizdiyse Sanji'ye nasıl panel çizeceğini hayal edip forumda dolaşmaya devam ediyorumdur:
Sanji'nin Peros için p.up aldığı senaryoda anca olur bu .d6-7 bölüm sonra:d
6-7 bölüm sonra:d
OSP üyeleriBu serinin yazarı E. Oda'mı yoksa külotçu Japon köylüleri mi? Biri bana açıklama yapsın lütfen.