Coco , The Book of Life rip off u. Orjinal fikir üretemiyorlar artık. (Son filme bakmadım)O kadar değil yav... Coco güzel mesela.
Coco , The Book of Life rip off u. Orjinal fikir üretemiyorlar artık. (Son filme bakmadım)O kadar değil yav... Coco güzel mesela.
Arabalar 2 güzeldi öyle deme.2008 sonrası tırt Pixar kalitesinde bir bölüm. CHopper ı görüp içimin ısınması gerekiyormuş vay ne Oda kardeş.
Çocuk büyüdü bir kere. Chopper ın toksik ergenliğini okusam bundan daha çok hoşuma giderdi
Chopper Croco’ya öyle vursa adam ölmüştü. Queen hiçbir şey olmamış gibi devam edecektir sonraki sayı...Sonra Shichiler komutanlari alır deyince "Alamaz" diye nağmeler yaziliyor. Chopper'ın şu hareketinden sonra...
Buna kendin inaniyorsan cidden üzülürüm. Croc'un Jozu'dan yediği saldırı ortadayken hemde...Chopper Croco’ya öyle vursa adam ölmüştü. Queen hiçbir şey olmamış gibi devam edecektir sonraki sayı...
Zootopia ve İnside out hoştu bence.Coco , The Book of Life rip off u. Orjinal fikir üretemiyorlar artık. (Son filme bakmadım)