Oda'nın dövüşü sıvaması için Oden şarttı demek istedim.Çatıdaki dövüşte Oden'in olduğu bir durumda yav yonkolar nasıl kaybetti muhabbeti diye çok hayıflanılmaz yani.Ustat kurguda olmasi gereken kismini anlayamadim o nasil tam olarak?
Oda'nın dövüşü sıvaması için Oden şarttı demek istedim.Çatıdaki dövüşte Oden'in olduğu bir durumda yav yonkolar nasıl kaybetti muhabbeti diye çok hayıflanılmaz yani.Ustat kurguda olmasi gereken kismini anlayamadim o nasil tam olarak?
Adam prime roger ve edward la takıldı gerçekten oden geldiyse çatıdaki herkes odenden bişeyler nasiplenirOden yalnız hayran kalır Luffy'i çıplak el tılsımlı itemler olmadan savaşırken gördüğünde.
Ya evet dedigin mantikli katiliyorum bir de bunu tahminen toki’nin meyveye baglayacak bu meyvenin siniri olmasi lazim diyorduk yoksa op birsey olacakti meyve oden’i getirti simdi bilmiyorum altan bilmiyorumOda'nın dövüşü sıvaması için Oden şarttı demek istedim.Çatıdaki dövüşte Oden'in olduğu bir durumda yav yonkolar nasıl kaybetti muhabbeti diye çok hayıflanılmaz yani.
Ne yapsam çatıyı sıvamadan çizerim dedi. Teach alakasız olacaktı, amiraller de fazla güçlü gelecekti diye oden'i çıkarmış olabilir. Gerçi her türlü bir saçmalık çıkıyor ama neyse...Oden'in geri dönmesine, okuyucuların yüzüne türüküp aşağılamaktan farksız diyenler olmuş. Belki de... Yalnız şu saatten sonra asıl tükürme; gelen şahsın Oden değil de başka birisi veya bir şey olmasıdır. Bölüm sonuna Oden'i koyup da bir hafta sonra "Zaaa kandırdım xD" diyemez. Asıl o zaman çarşı pazar karışır. Bir yandan da tüm bunlara nasıl bir açıklama getirecek diye düşünmeden edemiyorum. Kafasına kurşun yedi ve 'Gülerek Ölenler' kervanına katıldı ve gitti. Şu sahne, onca yazılan çizilen bölümler, Oden ile bağlantılı karakterlerin yaşadıkları ve sunuluş biçimleri... Tüm bunları düşününce geri dönmesi de çok absürt duruyor haliyle.
Tehlikeli bir yola girdi Oda. Bu işin sonunu çok merak ediyorum. :/
La amiraller fazla güçlü geliyorsa Oden de geliyor.Oden amirallerden zayıf bir adam değil.Kizaru,Fuji tiplerden güçlüdür muhtemelen Oden.Ne yapsam çatıyı sıvamadan çizerim dedi. Teach alakasız olacaktı, amiraller de fazla güçlü gelecekti diye oden'i çıkarmış olabilir. Gerçi her türlü bir saçmalık çıkıyor ama neyse...
Bir de şimdi 26 sına kadar bunu bekle bekleyebilirsen. :/
Valla onu da yapar bence herseyi bekliyorum ben yonkoulari yenemeyecegini cok bariz novalarin o da “deux ex machina” ya basvuruyor ama cok kotu gercektenOden'in geri dönmesine, okuyucuların yüzüne türüküp aşağılamaktan farksız diyenler olmuş. Belki de... Yalnız şu saatten sonra asıl tükürme; gelen şahsın Oden değil de başka birisi veya bir şey olmasıdır. Bölüm sonuna Oden'i koyup da bir hafta sonra "Zaaa kandırdım xD" diyemez. Asıl o zaman çarşı pazar karışır. Bir yandan da tüm bunlara nasıl bir açıklama getirecek diye düşünmeden edemiyorum. Kafasına kurşun yedi ve 'Gülerek Ölenler' kervanına katıldı ve gitti. Şu sahne, onca yazılan çizilen bölümler, Oden ile bağlantılı karakterlerin yaşadıkları ve sunuluş biçimleri... Tüm bunları düşününce geri dönmesi de çok absürt duruyor haliyle.
Tehlikeli bir yola girdi Oda. Bu işin sonunu çok merak ediyorum. :/
bi onlardan dayak yemefiği kalmıştıBombanın en âlası olur. Sanji vs Karasakal korsanları...
Gercek Oden’se Jack’in tek yemesini gectim, Marco’ya yardima cikip 10-15 dakikada beraber King’le Queen’i de indirirler. Oden’in gelmesi savasin butun seyrini degistirir gercekten...Gerçek Odense Jack tek yiyecek zaten.