Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zamanını bilmiyorum ki ne biçim soru soruyon ne bileyim ben kim. Geçmişte bir zamanda gelme ihtimali var bu gelen Oden adam Kaidoyu kesmeden One Piece'ı bulmadan gelmiş olabilir. Roger'ı tanımıyor olabilir. İhtimal söylüyom o kim bu kim diye dalga geçer gibi soru soruyon.
"Asıl soru nasıl değil, ne zaman?" Bu dark konsepti olursa gerçekten akıllıca ve çok iyi olur. Kurguya sıçmadan hatta seriyi bir adım ileriye taşımanın tek yolu olabilir bu dediğin.
 
Niye tersliyorsun ki? Dediğin şey tutarsız. Bize gösterilen olaylar var. İstediğin yerden itibaren kesip bundan sonrasi gerçekte yaşanmadı diyemezsin. Dediğin şey ortaya koca bir boşluk doğuruyor. Roger kim ile yolculuğa çıktı? Raftele giden kim? Kaido'yu kesen kim? Toki'nin geleceği görme yeteneği de yok. Oden hiçbir şey bilmiyor.

Bir şey ortaya atarsan bir başka üyeyi azarlamak yerine dediğin şeyden doğan soruları cevaplamalısın.
Niye diyemiyor anlamadım. Tutarını ben hesaplamıyorum ben olma ihtimali var diyorum. Kesin bir şey demiyorum. Soruları biraz daha açıklayıcı sor o zaman dalga geçer gibi soruyon. Kim diye soru mu var. Kim ne demek Oden işte. Gelecekten ne ara döndüğü hakkında fikrimizde yok (eğer geldiyse) Belki Hi dedi kınlara geri döndü. Luffy ile geldik dedi, kınlar kapılar açacağız dedi, O da oh be dedi döndü belki hikayedeki hiç bir şeyi bilmiyoruz. Multimilyon tane ihtimal sayarım bu ihtimalleri kendinde tahmin edebilirsin. Ama Oden kim diyon, dalga geçer gibi üslüpla soruyon.
 
Zoro'ya sağlam oyun oynandı bu arada hem adamın kılıcını aldılar iç ettiler hem de verdikleri kılıcın sahibi öldü dirildi onu ben düşürmüştüm benim için saklamışsın teşekkürler alayım kılıcımı dese kim ne diyebilir :D
Kurtlar sofrası burası aslanım. Birisi bir şey isterse bileğinin gücü ile, hayatını ortaya koyarak alabilir. Bkz; tilki olayı, Ryuuma olayı... Öyle al gülüm ver gülüm olmaz.
Çıkar 2 yiğit meydana, kimin kime gücü yeterse artık...
 
Bölüm çıksın detaylı girişeceğim, Cumaya kadar rüya filan görüyüm de sırrı çözeyim.

Şimdilik şunları yeniden ele almazsak bir sonuca varamayacağız görünüyor:

Kanjuro öldü mü ölmedi mi? Meyvesi üzerinden tartışmak gerekiyor.
Zayıf ihtimalle Bon Clay.
Kahin balığın söyledikleri.
Toki'nin gücünün sınırı.
Tabi Akainu Sengoku'nun gerçekten ne ima ettikleri filan da önemli.

Ve kehanetlerle bir plan yapılıp yapılmadığı durumu.

Ne olursa olsun, ben uzun zamandır böyle bir acziyet yaşamadım. Oda beni avuçları içine almış gibi hissediyorum. Şerro...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık