Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1007 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman diğer tüm olayları kim yaşadı?
Adam diğer olayları yaşadığından habersiz gelmiş. Sonuçta OP bu. Sabo'nun yaşadığını Robin biliyordu ama Dressrosa'da Luffy öğrendi. Geleceği gördüğü içinde belki ne yaparsa yapsın olay olcağına varacağı için çok da birşey yapamamış olabilir.
 
Enmalı Zoro ve Ame no Habakirili Oden omuz omuza savaşsın bakalım. Damadını savaş meydanında sınasın Oden.
Ame no Habakiri, Onigashmi'da değil ki. Hala hitetsu'nun elinde değil mi?

Bu arada ciddi ciddi yeni kılıçlarını Ölüm ve Yaşam kılıçları olarak bekliyorum. Ame no Habakiri Gökyüzünü (Cenneti), Temsil ederken Enma Yer Altını(Cehennemi) temsil ediyordu.

Oden'in öldüğünü gördük ve şuan tekrar yaşıyor. Açıkçası bu iki isim benim için güzel olur.
 
Oden harbi ölmemiş olabilir mi? Baştan beri kehanete güvenip ne yaparsa yapsın Kaido'nun anca kehanetteki zamanda ineceğini inanıp ona göre plan yapmış olabilir mi? Gölgeler ardından takip etmiştir bütün her şeyi? Diger her şey plan idi?
 
Oden büyük ihtimal öldüğü zamandan önceki bir zaman diliminde geleceğe gidiyor. Bu gelecekte gördüğü şeylerde luffyi biliyor ve onla birlikte kaidoyu indiriyorlar. Oden tokiye hatırlarsanız 20 yıl sonra birisi gelecek diyordu. Bunu nereden biliyordu ? Bu olayları yaşadı çünkü. Ama oden geleceğe bir şartla gelmiştir tekrar geçmişe dönmek şartıyla. (Bu şartın meyveyle alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum) . Ölürken ne diyor du "Haşlanmak için doğdum".


Oden geleceği kurtarmak için geçmişte haşlanmayı kabul etti.
O zaman paradoks oluyor, seri iyice karışıyor. Orada ölen Oden'in ikiz kardeşi fan dense daha az saçma olur.
 
Resmi bölüm çıkınca orada Unknown yazacak.
Evet, öyle. Ciddi yazmadım. Fakat ben gerçek Oden olduğunu sanmıyorum. Sabo, gibi ucuz senaryolarla geri getirebileceğin tarzda bir karakter değil. O kazandan şuanki halindeki gibi sağlıklı çıkması imkansız. Ancak Toki'nin meyvesine çok mutlak bir güç vermesi lazım. Bu topa da girmez Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık