Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@SavaşkuşuMARCO bir Türk bir fransızı mı bekliyor? :( Napolyon'u tokatlayan Cezzar Ahmet Paşa mezarında ters dönmüştür.
 
Her hafta aynı şeyi söylüyorum ama Yamato ve Momo sahneleri o kadar boş beleş ki. Olmasa ne kaybedicek seri, hadi Momo'yu anlıyorum da, Yamato gerçekten sadece etlileşim almak için yapılmış bişey.

Marco kendinden bekleneni yapıyor. Amiraller bunu dövemez dediğimde kızıyodunuz bana. 2 vuruşda indirmezsen senle 3 gün oynar bu meyveyle.

Onun dışında aşağıyı da gösterem bölümleri, bişey yok.
 
Valla şimdiye kader gösterilene göre kaido tayfasında zoro ve sanjinin tek başına alamayacağı tek adam kaido . Geri kalanı ikiside tek başına alır .zoro rahat bir şekilde alırken sanji belki 3-5 darbe alarak alır ama ikiside alır...Adları sag kol yc2-3 ne olursa olsun. Bm tayfasında perospero hariç diğerleri kayıp zaten ki perosuda ikisi alır rahatça malım kolunu yc komutanı olmayan adama kaybeden adam her ne kadar bu bölümde karizma kassada
 
Wano'dan sonra foruma güzel bir Marco vs Zoro konuşu yakışır.
Enzo hepsini şimdi dahi geçti. Bu arc normalin çok üzerinde güçlendiler, forumun bundan haberi yok. Enzo'nun saldırısından Kaido dahi sıyrılma ihtiyacı duydu. Luffy toplam da 3-5 saattir dövüyor Kaido'yu adamın umranda olmadı henüz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık