Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
King ve Queen çok şansız, Luffy karşısına değilde Marco karşısına çizilmişler :hhh:

Marco Allah aşkına yukarı çık da topla şu çocuğu, Zoro elemanı kurtarmaktan dövüşüne odaklanamıyor :artiz:
 
Marco'yu sadece uzaklaştırmak adına öylesine bir yumruk ile senin deyiminle otoban'a çeviren Garp bence Akainu'yu alır MF'de sence alamaz ama bence alır.
Marco'ya atılan yumruk ile Akainu'dan çıkarım mı yapıyorsun? Waow. Bu mantıkla şunu düşün, 15 wb kumandanını tekleyen adam sence Garp'tan yer mi? Marco ile Akainu'yu aynı klasmanda imiş gibi düşünüp garp alır demen dsahfsdasdahsda
 
Queen meyvesiyle değil de kendisine yaptığı modifiyeler sayesinde sıkıyor gibi o lazerleri. Marco ise antik değil mistik zoan bu arada.
Doğru, ben o detayı unutmuşum. Marco hakkında konuşmamıştım aslında. Gerçi onunda saldırısı da çok güzel ama ben Kaido ve Queen için demiştim.
 
Luffy yumruk atarken kendi basiretsizliğinden dolayı tükeniyor.

Marco iki komutanı tokatlayıyor ve tükenmiş gibi de durmuyor. Adam bundan önce de BM ile uğraşıyordu. Cidden Luffy övmek için yanlış adamı seçmişsin bu sefer. Enma falan demeniz gerekmiyor mu?
Enma bu kadar mı içinize oturdu ya. Biz bile oraya lafı çekkmiyorken siz oraya çekiyorsunuz. Gerçi sende haklısın. Başkasının gücüyle işe kalkışınca fanlarının içine sinmemesi normal.

Gelelim olaya. Hani yanlı yorum nasıl olur desek senin yorumunu göstermek kafi olur. Bu şekilde karşılaştıracaksan sittin sene olmaz mı bu iş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık