Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Queen pacifistalarda olan Kizarudan alınma eklentiyi takmış kendisine.Malum aynısı Franky de mevcut.Bu adamda ne ararsan var.Biyolojik silahmı dersin robotik saldırımı herşey mevcut.
 
Mihawk, Zoro'ya dünyayı bilmeyen kuyudaki kurbağa diyordu ya hani heh işte Perospero da Carrot ve Wanda'ya aynı muameleyi çekmiş. Helal olsun sana tatlı çocuk ama Oda 3 tatlı komutanından biri olan Cracker'ı 5-6 bölümde oyun dışına attı, Smoothie'yi mizah malzemesi yaptı ama Perospero'yu fazla sayıda ve kritik rollerde çizdi, çiziyor. Bakalım ne çıkacak bunun sonunda.

Hyogoro reisin ölmeyeceği, adı lazım olmayan doktor bozuntusunun son anda panzehiri yapacağı gün gibi ortada. Apoo'yu Zoro kesti, Drake çiğnedi hala ayakta, hala savaşıyor. Millet acaba Orochi ölmemiş olabilir mi diye düşünürken Hyogoro'nun ölmesini beklemiyorum ama Hyogoro eski nesli temsil ediyor ve ölümünün sembolik anlamı da yok değil.

Marco... Bir yandan dünyanın en güçlüsü denilen Kaido'nun en güçlü iki elemanıyla rahatlıkla kapışırken, diğer yandan karizmatik pozlar veriyor bu da yetmiyooorrrr Marco'nun meyvesi defansif anlamda muazzam ama saldırı gücü çok az diyenlere laflarını yutturuyor. Acaba diyorum acaba mevcut güçlerini baz alırsak Marco Luffy'den acaba bak düşündürttü.

Kaido'nun elemanları Kaido'ya zarar yazmaya devam ediyor. Dünyanın en güçlüsü olan Kaido'nun adamları hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Momonosuke, Yamato'nun sırtına sarılmış. Yamato önden bir darbe alıp duvara yapışsa ya da ne bileyim muza falan basıp sırt üstü düşse keşke. Çok mu şey istiyorum?
 
İhtimali var. Big Mom ile karşılaşmasında herkes istediği yöne gidebilir demişti. Big Mom'da, Whitebeard'ı kast ederek "ölü adamlar emir veremez. İstediğin gibi takılabilirsin." demişti. Shanks'da mesela Whitebeard'ın gemisine bindiğinde Marco'yu tayfaya davet etmişti. Shanks'ın tayfasından daha güçlü bir tayfa kuracak olan Luffy'nin tayfaya Marco'yu da almasını isterim. Marco, Yamato, Katakuri tayfaya gelse müthiş olmaz mı?
 
Kendi çıkarımın bu ama yok işte öyle bir ihtimal :D Adam ''amiral'' dedi capon geleneklerine göre karakteri dizayn etti.Bu işin ilk 3 ü 5 i yok.Seri şu bölümle birlikte güç açısından netlik kazandı.Gayet mükemmel bölüm hatta.
Mihawk Fujiden güçlü. Ama ilk 3 amiralden güçlü diyemiyoruz. Akainu desen çok farklı seviye .Bence fark var.
 
La adamı ikiye yardı King millet eziklemeye başlamış hemen, tamam Marco reisdir, karizmatik kuul bi abimizdir de, meyvesinin sınırına getirmişler 10 dakikada, o nolacak? Gördüğüm kadarıyla King sapasağlam duruyor. O meyveyi Sanji'ye ver o da dayanır bu süre boyunca.
Burada olayı sadece meyve ile kapatamazsın ki. Meyveyi kullanma stili, tecrübe vs. Adam 30-35 yıldır meyveyi kullanıyor ama bu meyveyi Sanjiye versen yarı yarıya azalır dayanma süreci.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık