Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco''nun 957de adının çekilmemesinin sebebi Wb tayfasının dağılmış olmasıydı. Beckmann ile bu adamı kıyaslayanlar büyük patlayacak. Birisi Gorosei diğerini ise Brannew övüyor. Arada bariz kalibre farkı var.
Gücünü nick görmediğimiz bir Beckkman var.Kızıl sakal tayfasının as üyelerinin gücüne de değinildi. Backmanin sadece Kizaruyu tehdit edebilecek seviyede olduğunu biliyoruz. Konusu geçse Gorosei beckmanı da över.
 
Marco abimize saygılar... Serideki en sevdiğim meyveyi hakkını vererek kullanıyor. Marco yonkou gücünde olmasa da amiral gücünde var gibi duruyor. King ile queende jackten üstün hiçbir özellik göremedik şimdiye kadar. Eşleşecekleri rakiplerine saklıyor herhalde Oda.
Hyogoro dayı, sağlam delikanlı vesselam.
Savaş alanı zaten yeterince kalabalık, adam eksilteceğine eksilenleri kaldıran mangakayı anlamıyorum. Jack'i Apoo'yu neden kaldırırsın be adam? İlla adam getirmek istiyorsan getir Big Mom korsanlarını. Zaten onlar adaya çıktıktan sonra bizim taraf çok zayıf kalacak. Bari inen adamları ayaklandırma. Eskiden karakter öldüremezdi, şimdi bayıltamıyor bile.
Sanji ve momo kısımları boştu, hiç çizmemiş olsa, sonraki bölüm olduğu gibi devam etse eksikliğini hissetmezdik.
Geneline baktığımızda güzel bölüm olmuş ama. Marco ve hyo dayının sahneleri çok güzel.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık