Alakalı değil.Reiju Smoothie'nin ağzına yumruğu oturtmadı.İchiji Peros'a gayet onu yaptı.Yok yav ne denki o zaman Reijuda Smoothie ile denk dövüşebiliyor
Alakalı değil.Reiju Smoothie'nin ağzına yumruğu oturtmadı.İchiji Peros'a gayet onu yaptı.Yok yav ne denki o zaman Reijuda Smoothie ile denk dövüşebiliyor
Dragon Ball aleminin kral adamıdır.Jiren'e zamanında efsane bir ayar vermişti.Mushen Roshi'ye laf ettik diye kızgın yedik. Baya iyi bir adam olmalı :d
Ichiji güçlü adam da Uçan Altılının en güçlüsü olabilir mi ? bence olamaz. Who's Who ve Perospero gibi isimlerden bahsediyorum. ama Sasaki, Snack kadar da çöp değildir jbfnahjfbAlakalı değil.Reiju Smoothie'nin ağzına yumruğu oturtmadı.İchiji Peros'a gayet onu yaptı.
İchiji Peros'la eşit şekilde dövüşürken çizilmiş adam.Suitle beraber Yonji bile Daifukuyla dövüşüyordu.İchiji'nin Who lvl ya da biraz altı çıkması çoğu kişiyi şaşırtmamalı.Yanlış adama denk geldi sadece xd.Judge Snack ve yanındakilere karşı tek çizilmişti o işler karışık biraz.İchiji Judge'den güçlüyse nerdeyse Peros eder gibi zaten.Ichiji güçlü adam da Uçan Altılının en güçlüsü olabilir mi ? bence olamaz. Who's Who ve Perospero gibi isimlerden bahsediyorum. ama Sasaki, Snack kadar da çöp değildir jbfnahjfb
DB'nin sonundan en büyük spoileri yemiştim. Bunu da görsem bir şey olmaz herhaldeDragon Ball aleminin kral adamıdır.Jiren'e zamanında efsane bir ayar vermişti.
Sağ Kol yc3ten bile fersah fersah üstün. Yc4,yc5'i yamultması şaşırtmasınİchiji Peros'la eşit şekilde dövüşürken çizilmiş adam.Suitle beraber Yonji bile Daifukuyla dövüşüyordu.İchiji'nin Who lvl ya da biraz altı çıkması çoğu kişiyi şaşırtmamalı.Yanlış adama denk geldi sadece xd.
Sağ kollardan farklı bir tanesinin yapamayışı var.Katılmıyorum.Sağ Kol yc3ten bile fersah fersah üstün. Yc4,yc5'i yamultması şaşırtmasın
Ayıpsın Suit Sanji, sasaki, snack kadar çöp mü ?Sağ kollardan farklı bir tanesinin yapamayışı var.Katılmıyorum.
Sağ kollardan birisi meyve kullanırken birisi sadece elini kullandı.Sanji'nin güçlü olması denklemi değiştirir mi sence ? Koskoca meyve farkı var arada.Spikerin tam zoan formu zayıfsa bir şey demem tabi.Sanji Peros'u da rahat üzer bu arada.Yanlış anlaşılmasın.Ayıpsın Suit Sanji, sasaki, snack kadar çöp mü ?