Chopper'in manitasidir.Chopper da adamdir.Yengemize az saygıBugün seriden çıksa yokluğu en ufak bir fark yaratmayacak kadar silik karakteri popülerlik şeysinde ilk 10'a sokmuş külotçu japonlar dostum. İnsanların karaktere bilenmesi normal.
Chopper'in manitasidir.Chopper da adamdir.Yengemize az saygıBugün seriden çıksa yokluğu en ufak bir fark yaratmayacak kadar silik karakteri popülerlik şeysinde ilk 10'a sokmuş külotçu japonlar dostum. İnsanların karaktere bilenmesi normal.
Dostum lütfen azmışlığı sınır tanımayan külotçu japonlara hentai malzemesi vermeyelim. Yerin kulağı var.Chopper'in manitasidir.Chopper da adamdir.Yengemize az saygı
Chopper delikanli çocuktur.hentaici japonlara malzeme cikartmayacak sekilde ,yengemize usule adaba uygun bir sekil verir.Dostum lütfen azmışlığı sınır tanımayan külotçu japonlara hentai malzemesi vermeyelim. Yerin kulağı var.
Jack hatta Queen'den bile daha iyi olur benceCp0 nasıl olur?
Doğruya doğru. Carrot kadar derinliği olmayan Yamato. 4. olmuş. Yamato tayfaya gelsin derim; ama 4. olması saçma.Dostum aman diyim çarpılmadan sil mesajını. Carrot'ı diyorum.
Carrot'la ilgili derin olan tek şey girdiği tavşan deliğidir. :/Doğruya doğru. Carrot kadar derinliği olmayan Yamato. 4. olmuş. Yamato tayfaya gelsin derim; ama 4. olması saçma.
Yavaş git yavaşMarco'nun karşısına Marco'dan net daha üst ligde olan bir karakter koymadığınız sürece 2 kişiyle kapışması normaldir. Meyvesinin olayı o zaten. King ve Queen, Marco'yu parça pinçik eder. Sadece meyve gücünün sınırına dayanması gerekiyor o kadar. Zaten bu gibi ekstrem durumlardan dolayı üst seviye karakterlerin dövüşü yeri geldiğinde günlerce sürüyor.
Yamato ile ilgili tek şey Oden mirasını devr almak. Carrot'un derinliği hakkında istersen sayfalarca yazı yazabilirim ?Carrot'la ilgili derin olan tek şey girdiği tavşan deliğidir. :/