Perospero'nun ölümüyle sonuçlanır.Muazzam falan olmaz.Muazzam dövüş olur.
Perospero'nun ölümüyle sonuçlanır.Muazzam falan olmaz.Muazzam dövüş olur.
Oda sonradan işlerim demişti.Marco'nun alevleri yakmıyor yanlış bilgi. Nasıl okuyorsun mangayı?
Yonko harici canını alamaz Peros'unPerospero'nun ölümüyle sonuçlanır.Muazzam falan olmaz.
Önceden de yakmadığını söyledi ama.Marco'nun alevleri iyileştiriyor,yakmıyor.Oda sonrada işlerim demişti.
Katakuri tek atar Peros'a.Manga kanıtlı.Yavaş yani.Yonko harici canını alamaz Peros'un
Perospero > Drake dışında bütün Tobi Roppo'lar.Perospero'nun Carrot tarafından harcanmamasına çok sevindim. Ayrıca net bir şekilde;
Perospero>>Sasaki
hee sen şeyden dolayı diyon, hem perospero dövüştü ve güçsüzleşti, hem de zamanında gördük ısıya karşı dayanıksız perospero falan o yüzden sanji için tam hedef falan. bilemedim kardeş, dövsün geçsin o zaman ne diyim.Muazzam dövüş olur.
Dibinde canlı bomba patladı bana mısın demedi adam. Bence ısıya karşı olan dayanıksızlık abartılıyor. Eee icraat olarak da en az Sanji kadar işlevsel biri. Sanji bir bilemedin iki p-up ile kan-ter-ısı-yırtık suit ile kazanabilir.hee sen şeyden dolayı diyon, hem perospero dövüştü ve güçsüzleşti, hem de zamanında gördük ısıya karşı dayanıksız perospero falan o yüzden sanji için tam hedef falan. bilemedim kardeş, dövsün geçsin o zaman ne diyim.
bu arada perosperonun şekerinin erimesi neden gücünü düşürüyormuş gibi lanse edildi merak ediyorum. kullanmasını bilene erimiş şeker can yakar kardeşim tehlikeli, adamı karamelize edilmiş elmalı ördeğe çevirir valla