Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Sanji gerçekten bu cümleyi kuruyorsa çok saygı duyarım. Maria önceki bölümde tehdit ederken merak etme öldürmeyiz diyerek fazla aşağılamıştı Robin'i. Sanji bu durumda cevabı kendi verebilirdi, söz konusu Robin'se ben dövüşürüm -muhtemelen demezdi ama neyse :D- diyebilirdi, beni öldürün ama Robin'i çağırmam diyebilirdi fakat bunların hiçbirini yapmamış. Tıpkı "Nico Robin'i küçümsemeyin." cümlesini destekleyecek bir hareket bu. Siz Robin'e dokunamazsınız Robin sizi mahveder demenin daha şekil bir yolunu düşünemiyorum.
 
Tarafsiz bakinca maria o kadar güçsüz degildir ve to


Dedigin mantikla gidilse direk sanji vs king. bildigin oda kapistirdi az da olsa gerçi king o kadar güçlü saldirisiyla çizemedi bile sanji'yi ama.

Oda'ya kalirsa smile vs sanji ama artik fan baskisi ya da tatmin olmasi mi dersin bilmem belki birseyler ayarlar sonuçta sanji'nin yarisi kadar hiç bir karakter bu kadar ezilmedi. Digerleri hani havali falan duruyorya aslinda hikaye objektif olarak :)
İma ayrı dövüşmek ayrı. Dövüşmek bir işaret değildir. Arc içinde dövüşür durursun. Herkesi herkesle rakip yapabileceğin bir mantık o. Luffy de Ulti ile dövüşecek deriz o zaman.

Sanji'nin Queen ile olan bağı ve iması Jack'e göre çok daha güçlü. Adam mekanik, Judge'ı tanıyor, Hİyori'ye aşık. Drake-Queen-Sanji birbiriyle bağlantılı üç isim. Jack tepeden inme bir isim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık