Ben taraf değiştirmesinin değil, ama farklı bir şeylerin peşinde olduğunu düşünüyordum. Eline düşmanın en güçlü savaşçılarından biri geçmiş, öldürmüyor da oyun oynuyor.Ben bizim tarafa geçer gibi düşünüyordum bir iki göz kırpmıştı oraya sanki ama tutmadı.
Sulong İnu-Neko ve Kabile diyorumMusta isi degistiriyor bir tik ama ya. O aletin bir agirligi var valla Haki falan da basmissa mustaya ciddi hasar vermistir bence Maria.
Ulti ve page1 bile daha çok ilgi çekici şu an benceBen taraf değiştirmesini değil, ama farklı bir şeylerin peşinde olduğunu düşünüyordum. Eline düşmanın en güçlü savaşçılarından biri geçmiş, öldürmüyor da oyun oynuyor.
Robin, Maria'yı çok rahat tokatlar meyve farkından olayı. Durmadan klon basıp duracak, uzaktan yakalayıp bacaklarını kıracak muhtemelen.Ulti ve page1 bile daha çok ilgi çekici şu an bence
Arkasındaki yazıları okutuyordu.Black Maria niye kimonosunu çıkardı anlamadım onu
O zaman Jack'i kınlardan kim koruyacak ?Hiyori bırak jack'i, F6 üyelerini bile alamaz. Kadın silahları olmayan killer dan kaçıyordu yav.