Enma 25 Şub 2021 #533 Marco çok sağlam meyveye sahip. Vurmak icin iyi bir haki lazım. Ama vurdunmu da iyileştiriyir kendini hemen. Dayanıklılığına bakılırsa fena olmayan bir hakiye sahip . Gerçekten istese veya az ciddi olsa zirveye Oynayabilecej bir karekter.
Marco çok sağlam meyveye sahip. Vurmak icin iyi bir haki lazım. Ama vurdunmu da iyileştiriyir kendini hemen. Dayanıklılığına bakılırsa fena olmayan bir hakiye sahip . Gerçekten istese veya az ciddi olsa zirveye Oynayabilecej bir karekter.
carpe d. em 25 Şub 2021 #534 Kuroro dedi ki: "Biri beni bu aptal seriden kurtarsın!" Genişletmek için tıkla ... Konuşmaları merak ediyorum la! "savaşa devam etmeliyim ama bu da hoşuma gidiyor çok arada kaldım" deyip ağlıyorsa bu köftehor gram şaşırmam
Kuroro dedi ki: "Biri beni bu aptal seriden kurtarsın!" Genişletmek için tıkla ... Konuşmaları merak ediyorum la! "savaşa devam etmeliyim ama bu da hoşuma gidiyor çok arada kaldım" deyip ağlıyorsa bu köftehor gram şaşırmam
Y@Zc! 25 Şub 2021 #540 B.klu aşcıdan bu bölümden sonra tamamen iğrendim diyecek cok şey varda. İcraat olarak #sanjiölsün diye başlık açacağım twetten..
B.klu aşcıdan bu bölümden sonra tamamen iğrendim diyecek cok şey varda. İcraat olarak #sanjiölsün diye başlık açacağım twetten..