Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarm doğru değildir gelecek bölümden sonra ara olacağı yazıyor.
Bir ara olsa bence buradan öğrenmezdik bence. O takvim tahminiydi sanırım.
 
Sanji'nin 1 vs 1 yapmasını engelleyen Drake var şuan. Drake Queen vssini güçlendiren sahneler çizdi bir sürü. Teker teker atmaya üşendim.

Drake başka biriyle dövüşmeden Sanji Queen'e tek dalamaz.
Ben kendimce sıralamaya çalışmıştım.
SANJİ ve DRAKE vs QUEEN
 
Galiba Jack'ın meyvesi uyanmış. Uyanmış Zoanlar hızlı iyileştiğini varsayarsak eğer. Jack çokta ağır yaralı olmadığını düşünebiliriz. Lakin aklımı karıştıran soru şu ? İnu ve Neko sulong formunda Jack'ı nasıl haşat etti ? Çünkü Jack'in İnu ve Neko karşısında tam olarak ne yaptı bilemiyoruz. Jack'ın ne kadar güçlü olduğu kısmı çok tartışmalı ,İnu ve Neko kapışması ve Ashura dövüşünde hep kaybetti. Karşılaştığı rakipleri ise Kaido karşısında haşat oldu ve bunun üzerine Kaido hiç bir şey olmamış gibi yoluna devam etti. O zaman 9 kızıl kın'ı ve Jack'ı nasıl ciddiye alabiliriz ki ? Ben Sanji'nin rakibi olarak görmek istemiyorum şahsen. Çünkü bu kapışma Sanji'nin gücünü tam olarak açıklamıyor. Çünkü karşısında Kaido tarafından haşat edilmiş; sulong formlu İnu ve Neko 'ya yenilmiş biri var.
 
Ya artık şu zoro ve sanjinin ne güçte olduğunu görsekte rahatlasak, zoroda yonko karşısına çıktı ama ne yapıcak ne edicek onu tam göremedik (malum kızıl kınlarda kesti biçti ama kaido da tık yok) franky bike tek başına en güçlü 3-5 arası adam alırken, zoro yonko karşısındayken sanjiye jack bence az kalır , jack sonrası quen de falan birine yardımcı olması kurtarabilir belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık