Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1005 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samuraylar acil kendilerine gelmeleri lazım
Bir tarafda onlara doğru giden Jack onları öldürmek için geliyo
diger tarafda silüet momonun annesiyse sanji ona da yavsar bide onla uğraşırlar ??
 
Yine Sanji'ye giydiriyorsunuz ama yanlış yapıyorsunuz. Sanji sayesinde 9 Kızıl Kın ve Hiyori kurtulacak. Sanji çatıda olsa tehlikeye düşeceklerdi belkide. Ya da Sanji yakalanmamış olsa Brook ve Robin tuzak olduğunu bilmeden tuzağa düşecekti. Her hafta yayınlananan mangaya göre yorum yapmak ne kadar doğru? Bu bölüm eleştirirsin sonraki bölümde tükürdüğünü yalatırsa bu sefer övecek misiniz? Sadece mangayı yorumlayın derim ben. Sanji'nin time skip öncesinde söylediği "Ölecek olsam bile bir kadını tekmelemem" sözünden sonra eleştirmenizde yersiz. Adam zaten karakterini bunca zaman yeterince tanıttı bize. Black Maria karşısında da tutumu değişmedi. Burada Nico Robin'e seslenmesinin tek sebebi 9 Kızıl Kın'ı kurtarmak içindi. Ağlardan kurtulunca da bunu teyit etti zaten.

Ben, Jack'ın sözlerine takıldım açıkçası. 9 Kızıl Kın, yarı ölü bir halde olsalarda Tobi Roppoların yenemeyeceğini düşünüyor. Bu durumda Yıldız Üyeler ile Tobi Roppolar arasında bayağı bir güç farkı olsa gerek. Yıldız üyelerin yerine göz dikmeleri yersiz ve anlamsızmış. Jack'ın yardıra yardıra gelişi güzeldi. İnu ve Neko, Jack'ı çok da yaralamamışlar aslında. Zaten İnu ve Neko'dan önce diğer Minkler oldukça hasar vermişti. Şu anda İnu ve Neko daha ağır yaralı durumdalar bence, rakipleri Kaido'ydu sonuçta.

Eiichiro Oda, bize Tobi Roppo üyelerinin All Star'larla kapışmak istediğini göstermişti. İster misiniz O-Tama sayesinde bu gerçek olsun!? King, Queen, Jack vs Black Maria, Sasaki, Who's Who, Ulti, Page One.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık