Keyfimin yerinde olması Oda'nın sövgüyü haketmediği anlamına mı geliyor? Ne alaka?Keyfi yerinde olmasına rağmen oda ya nefret kusuyor gördüğünüz üzere. Ondan sonra neden Goda savunduğumuzu soruyorlar.
Şaka yapıyorum sadece.Keyfimin yerinde olması Oda'nın sövgüyü haketmediği anlamına mı geliyor? Ne alaka?
Biliyorum. Senin birileriyle ciddi manada atıştığını hiç görmedim forumda zaten.Şaka yapıyorum sadece.
Oldu bir kaç defa. Ama öyle büyük tartışmalar değildi.Biliyorum. Senin birileriyle ciddi manada atıştığını hiç görmedim forumda zaten.
Sanji nasıl catıya cıkıyor.? kinemonların yanına gidiyorum diyor onlar ikinci yani aşaği katta.ALLAH BELANI VERSİN ODA!
Bölümün ilk yarısını okurken, bölüm yorumlarına gider, bunu yazar geçerim, muhtemelen de yıldırma yerim diye düşünmüştüm ama umrumda değildi çünkü gördüklerime verebileceğim tek tepki buydu.
Ama bölümün tamamını bitirdikten sonra yıldırmadan kurtulacağımı düşündüm. Fikrim değiştiği için değil tabi. Hala böyle ciğerlerimi patlacak şekilde bağırmak istiyorum.
"ALLAH BELANI VERSİN ODA!'
Ama buna rağmen keyfim yerinde. Sanji çatıya çıkıyor, Robin alemlere akıyor, Brook her zamanki gibi çok iyi.
Şu Momo da ölsün artık be. Bu nedir? Ömrü kadınların koynunda geçti, yeter be.