Luffy'nin zorlana zorlana komutan aldıktan sonra ki arc bizimkilerin komutana yürümesini mantıklı bulmamak kimsenin suçu değil. Luffy savaşarak komutanı aştı öncesinde Doffy gibi bir azmanla savaştı ardından komutan seviyesine anca gelebildi. Çünkü Luffy'de G4 gibi üst düzey bir power up varken bizimkilerde hiç bir şey yoktu. K. Hakisiz Kata ile denk olamıyordu kaldı ki B. haki ile yumruk yumruğa bir vs attığında elleri sızlıyordu şimdi kaptanı bu hale düşen adamın tayfasındaki gençlerin daha ter dökmeden 2y sonrasındaki ilk ciddi savaşlarında komutana tek başına yürümesini sen şuan mantıklı buluyor olabilirsin lakin mantıklı bulmayanlarında haklı sebepleri var. Mangaka yaptım oldu dedi ve oldu olayın tek açıklaması bu.Dediğin hiçbir noktaya katılmıyorum.
Yanılmanın da bir adabı vardır bana kalırsa.
King vs Zoro'yu iddia edip yanılan adamla Who's Who vs Zoro'yu iddia edip yanılan adam bir değil bana kalırsa.
King'i düşünen daha iyi bakmıştır olaya.
Sonuçta Hasır Şapkalıların macerasını okuyoruz ve eninde sonunda bu tayfa yeryüzündeki en güçlü tayfa olacak.
Hem itibar olarak , hem müteffik olarak hem de güç olarak.
Böyle bir durumda One Piece'in bitişine yakın olduğumuz bir zaman diliminde her Arc. olan Hasır Şapkalıların öne çıkma durumunu göz ardı edip Komutan dururken tayfanın tüm üyelerine Flying six aldırmak ve Luffy'ye yonkouya aldırmak bana kalırsa büyük bir boşluk içeriyor. Ve seri için de sağlık değil.
Herkesin kafasında Luffy tek başına Korsanlar Kralı olur algısı olurdu ama onun yerine Zoro'yu çatıya yolladı. Dedi ki Luffy güç konusunda tek başına değil.
Flying Six o övüp övüp bitirilemeyen Sasaki'nin karşısına adam gibi adam Franky'yi çıkardı. Page one ultinin karşısına nami usopp'ı çıkardı.
Göstermek istediği belli. Tayfa dövüşerek güçlenecek. Tıpkı Katakuri de olduğu gibi.
Luffy hayatının dayağını yedi ama kazandı dövüşü.
Zoro Kyoshiro tarafından tutuldu 20-30 bölüm önce buda bir nüanstır.
Sanji Page One'a tek attı dedik çocuk sapasağlam piyasaya çıktı buda bir nüanstır.
Luffy Kaido'dan tek yedi ulan bu herif nasıl yenilecek dedik buda bir nüanstır.
Killer Zoro'dan tek yedi ardından Kaido'yu bağırtmaya başladı buda bir nüanstır.
Sanji suitli haliyle King'ten darbe aldı sal beni deleceksin yoksa dedi buda bir nüanstır.
Kaido'ya zarar verebilecek güçte olan Zoro Apoo'ya saldırıyor ama adam hala Drake'i oyalamayı başarıyor.
Mangaka'nın bize gösterdiği şeyler bunlar sonrasında bir anda Zoro bağırarak depremler yaratıp Komutan olan Queen'e endişe veriyor ardından çatıya çıkartılıp BM tarafından dikkat et diyor muhtemelen saldırıyı yese Oden gibi zarar verecekti. E neredeydi bu güç Kyoshiro karşındayken?
Herkes Killer'ın orada ne işi var lan dedi herif kaptanından çok iş yaptı. Zoroyla savaşırken neredeydi bu güç?
Luffy yine bildiğimiz gibi zaten yeni teknikle bir iki vurdu sonra dinlenme moduna geçti.
Mangaka'nın verdiği panellerde hiçte Zoro veya Sanji'nin komutan ederinde olduğunu göstermedi insanların bunu beklememesi gayet doğal. Zoro'nun King ile eşleştirilmemesi de King'in kuş türünde zoan'a sahip olmasıyla alakalı bir durum.
İşin özü Zoro ve Sanji için komutanın erken görülmesi mangaka'nın bize verdiği hissiyatla alakalı bir durum iyi yada sıradan okuyucuyla alakası yok bunu demek istemiştim.