Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P1, "They ara traitors.Crush them to a pulp" dediği yerde "bunun, kibi dangolardan ne ara haberi oldu ?" dedim... Zaten ingilizce bilmiyorum , bir de bunlar kafa karıştıracak kelimeler kullanıyorlar :( .
 
Ben o konuda Oden versiyon 2 bekliyorum.Yani Oden'in ölümü gibi dram şeklinde işlenecek bir ölüm var ileride.
Wano uzadıkça batıyor. Seri bitirmesi gerekirdi. Aşığıda da ciddi dövüş göstermiyor. Tayfanın savaşı gösterilmez bu gidişle birkaç bölüm dışında.
 

Üye silindi 1004

Black Maria'nın o güzel taş bebek suratına tüm gücünle tekmeyi abansan tüm Dünya'nın kahramanı olacaksın. Herkes tükürdüğünü yalayacak ama, sen sana tükürülmesini her şeyden çok seviyorsun.
 
Kibidango epey güçlü bir yetenek. Zunisha'yı etkisi altına alsa ver elini korsan krallığa.

Ayrıca Franky'i tebrik ederim, karşısında bir tümen komutanına meydan okuma cesaretini göstermiş bir karaktere karşı iyi savaşmakla kalmadı, üstüne yaraladı da. Merak ettiğim şey şu, Franky mi çok güçlendi yoksa Kaido'nun tayfası biraz zayıf mı? Şu anki izlenimlere göre,
3 Tatlı komutanı > 3 Yıkımcı + Who + Sasaki(Who'dan da pek bir şey çıkmayacaktır).

Sanırım Maria'nın yanındaki Robin. Yüksek ihtimalle Maria'nın aşağıya inmesine engel olmak için onunla savaşabilir ki Balığın Who ile Franky'nin Sasaki ile Nami ve Usopp'un Ulti ve P1 ile kapışabildiğini düşünürsek Robin, Maria'nın canını alır. Zaten öldürme konusunda tereddüt etmeyecek biri olduğu için Maria son nefesini Robin'in ellerinden birinde verir.
İyi bölümdü.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık