Tahmin o yönde.Robin nerede ya göremedim black Maria sahnesinde. Maskeli kızlardan biri kılığına mı girmiş?
Tahmin o yönde.Robin nerede ya göremedim black Maria sahnesinde. Maskeli kızlardan biri kılığına mı girmiş?
Maskeli bir kadın var. Üzerinden içi nokta dolu bir konuşma baloncuğu çıkıyor. Sonrasında Sanji'dende sonu soru işareti ile biten nokta dolu bir baloncuk çıkıyor. Ardından "Nabıcanız Robin'i?" diye soruyor. Muhtemelen o sahnede Robin, Sanji'nin kulağının yakınlarında bir yerde ağız çıkarıp Sanji'ye bir şeyler diyor. Orada.Robin nerede ya göremedim black Maria sahnesinde. Maskeli kızlardan biri kılığına mı girmiş?
Momonosuke bitcoin ise Tama anca dogecoin olur.Tama'nın serideki değeri Gamestop hisselerinden hızlı yükseliyor.
Momonsuke Türk lirası bile olamaz.Momonosuke bitcoin ise Tama anca dogecoin olur.
O hareketi kıyaktı kimse inkar edemez.Adam herkesin içinde Momoyu aldı Queen ve Kingin arasından. Wanoyu kurtardığını inkar edemezsin
Ya Kurorororo Linlin'i sevmemeni anlayabiliyorum, biraz sırdaşı bir karakter fakat Linlin'i sevmezken Momo'yu sevmeni anlayamıyorum. Neden yani hayır hayır neden merak ediyorum.Momonosuke bitcoin ise Tama anca dogecoin olur.