Aslında hasarı vuran görünmez sanjiymiş
Luffy'nin hakisinin bu kadar çabuk bitmesinde bence öfkelenmesinin de etkisi vardır. Son bölümde, Zoro yıldırımı yiyince çok sinirlenmişti ve o öfkeyle kontrolü kaybedip aşırı yüklendi bence. Editörler de o yüzden "Luffy her şeyini bu saldırıya koydu," notunu düşmüş olabilirler. Öfke, hakinin düşmanı gibi geldi bana. Keskin sirke, küpüne zarardır. @Alpamis
Bu konuşma üzerine hazırladım.. İdare edin"Hey şeyini bu saldırıya koydu" diyorlar da olan 3-5 hakisini koydu yani. Beş para etmez adamsın Luffy. hahahahaha
Öyle bir şey olursa luffy den önce G5'i ben açarım herhalde ama güvenmiyorum bu kılıç sevdalısı japona.
Düşündü bir ara, Zoro'yu öyle görünce daldı ne var ne yok. Zoro'da bir şey yokmuş ama boşa galeyana geldi.Luffy ne düşünmüş? Bu atakla düşer mi sandı da tüm hakisini o atağa koydu? Kong Gatling>> King Kong Gun o zaman.
Kılıçla yaşayan kılıçla çizerÖyle bir şey olursa luffy den önce G5'i ben açarım herhalde ama güvenmiyorum bu kılıç sevdalısı japona.
Keşke çıksa forum tarihinin en hareketli günü olur herhaldeÖyle bir şey olursa luffy den önce G5'i ben açarım herhalde ama güvenmiyorum bu kılıç sevdalısı japona.
Oda başarısız bir senaryo yapıyor. At kafalı yav.Düşündü bir ara, Zoro'yu öyle görünce daldı ne var ne yok. Zoro'da bir şey yokmuş ama boşa galeyana geldi.