Asıl Teach'te göreceğiz o gücünü. Bunlar hep ona hazırlık olacak.Şu an Luffy'nin atak gücü tamamen hakiden oluşuyor herhalde.
Asıl Teach'te göreceğiz o gücünü. Bunlar hep ona hazırlık olacak.Şu an Luffy'nin atak gücü tamamen hakiden oluşuyor herhalde.
kaidoya 10 dakka mola dersen kaido adamı 10 saniyede sonsuz molaya sokar ??Demek Luffy; Zoro, Law ve kucaklar olmadan Kaido'nun karşısına tek başına çıksa yine neredeyse tek yiyecekti.
Öyle. Artık meyvesinin özelliği hakisini etkili kullanmaktan başka işe yaramıyor. Rakipleri çok güçlü. Uyanışla durum biraz değişir belki.Şu an Luffy'nin atak gücü tamamen hakiden oluşuyor herhalde.
Bu durumda JAckin sulong inu neko ile savaşabilmesi tutarsızlık.Katakuri izlenimi verse sence aşağıda ki dövüşte hayatta kalan olur mu?
Jack bile Inu ve Neko'nun sulong formuna karşı savaşabilen karakter. Queen desen Jackten daha güçlü bir canavar. Bu isimlerden bir tanesini oda serbest bıraksa aşağıda kaç kişi hayatta kalabilir ki. Oda tutuyor adamları işte biz de dövüş diyoruz. Kaldır plotu aşağısı kan gölüne döner.
Ben oyumu Luffy'e vermiştim Oda'lık hareket tam geri gelcek full kapasite dövüşcek işte.Vay be. Çatıda ilk düşen Luffy oldu. Bunu tahmin etmezdim.
Hem GS'li hem de Luffy fanı olunca moralim 2 kat bozuldu.Anlık Luffy