Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro yine yapmış yapacağını. Çok güzel, gaza getirici. Ancak ben ileriye bakıyorum şöyle Katakuri misali. Tam Luffy iptal olduğunda, Kaido yarı-balık/yarı-insan formuna girdi. Bu demektir ki; haftaya bizimkiler güzel bir dayak yiyecekler. Sonra, bizimkiler düşecek ve Luffy toparlanmış olacak. Bu sefer, Luffy tek başına savaşacak işte. Luffyciler üzülmesin yani. Olacak olan bu sonuçta.

Her şeye rağmen, bölümün keyfini çıkaracağım. Arap fandaşımı gözlerinden öpüyorum. Boşuna coşmamış bölüme.

Zoro yine yapmış yapacağını. Çok güzel, gaza getirici. Ancak ben ileriye bakıyorum şöyle Katakuri misali. Tam Luffy iptal olduğunda, Kaido yarı-balık/yarı-insan formuna girdi. Bu demektir ki; haftaya bizimkiler güzel bir dayak yiyecekler. Sonra, bizimkiler düşecek ve Luffy toparlanmış olacak. Bu sefer, Luffy tek başına savaşacak işte. Luffyciler üzülmesin yani. Olacak olan bu sonuçta.

Her şeye rağmen, bölümün keyfini çıkaracağım. Arap fandaşımı gözlerinden öpüyorum. Boşuna coşmamış bölüme.
Luffy eninde sonunda 1v1 e kalacak ama bu kadar erken olmaz ya. Şuan 1v1 de dövüşecek seviyede değil.

Luffy ile ilgili konuşmaya gerek yok. Biz Zoro'ya bakalım :a:
Luffy de kimmiş peh. Çatıda en iyi performansı şuana kadar Zoro gösterdi. Zoronun da kıçını biri kollasa luffy kadar çok saldırırdı. Üstelik luffy hasar da veremedi o kadar vurdu. Anca red roc. Zoro daha ikinci saldırıda kesti. Üstelik daha güçlü saldırıları da var. Zoro 1 kere nasıl keseceğini gördü. Bundan sonra hep kesecek. Ulan ilk saldırıya yeterince haki bassa kaidonun kelle gitmişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık