Gerek yok zaten pek bir şey kabul etmiyorlar o yüzden uzatmayı şahsen düşünmüyorum.
Bana Apo'dan dayak yiyen Zoro'yu hatırlattın, oluyor genelde böyle şeyler ne yapalım.
Her durum için capslerim hazır.
Gerek yok zaten pek bir şey kabul etmiyorlar o yüzden uzatmayı şahsen düşünmüyorum.
Bana Apo'dan dayak yiyen Zoro'yu hatırlattın, oluyor genelde böyle şeyler ne yapalım.
Bundan bahseden bendim konuda, başkası değildi ve sen benim bunu dememin üzerine o sayfaları attın. Neyse, seninle muhatap olmak istemiyorum mümkün mertebe. Alıntı yapmazsan sevinirim.@Smoker benim Sanji aşçıdır dövğş beklentiniz fazla olmasın söykemiyke bir probleim var. Problem biraz fazla uçuk bir kelime ama mantıklı bulmuyorum. Senin yazmanla alakası yok.
Sen onu bunu bırak dediğim gibi o olaylara girmeyecem artık zevk vermiyor bahaneler neyse sen onu bunu bırak hangisi ilk kalkmış onu de bana bizim iddia ne oldu tam zamanıdır Zoro'cu olmanın xDSol Alpa sağ Chris olmuş gibi.
Hacım Luffy'nin tansiyon düşmüş yine biri kolonya çalsın.Lan hani Luffy bölümüydü ne ara Zoro ele aldı olayı