aySberg 2 Şub 2021 #352 Allah'ım Zoro ne yapmış Kaido'ya. Eyyy Sanji eğer ki Quenn veya King'i alamazsan gözüme gözükme. Ne kadar istesem de seni savunamam artık.Herkesle senin için çarpışırım ama bu şartlar altında değil.
Allah'ım Zoro ne yapmış Kaido'ya. Eyyy Sanji eğer ki Quenn veya King'i alamazsan gözüme gözükme. Ne kadar istesem de seni savunamam artık.Herkesle senin için çarpışırım ama bu şartlar altında değil.
The Nameless 2 Şub 2021 #354 Gerçekten sanjiyi daha çok merak etmeye başlıyorum. Sanji ile zoroyu neredeyse eşit seviyede gösteren adam şimdi sanjiyi geri planda tutuyor. Bu e.odanın elinin ayarı yok harbiden.
Gerçekten sanjiyi daha çok merak etmeye başlıyorum. Sanji ile zoroyu neredeyse eşit seviyede gösteren adam şimdi sanjiyi geri planda tutuyor. Bu e.odanın elinin ayarı yok harbiden.
Üye silindi 5781 2 Şub 2021 #356 Bölümün tek güzelliği Cipher'in ortaya çıkması. Alt tarafı göreceğiz diye banımı açtırdım rezilliğe bak bölümdeki
Bölümün tek güzelliği Cipher'in ortaya çıkması. Alt tarafı göreceğiz diye banımı açtırdım rezilliğe bak bölümdeki
William cutting 2 Şub 2021 #357 kekomancer dedi ki: Forumu bir haftalığına tatil mi ilan etsek, napsak ya Genişletmek için tıkla ... Aklıma bu geldi.
kekomancer dedi ki: Forumu bir haftalığına tatil mi ilan etsek, napsak ya Genişletmek için tıkla ... Aklıma bu geldi.