Aşağıyı bir gösteriyor Mihawkın denizcilere attığı slash gelmiş king ve queeni teklemişAşağıyı bir gösterio king ve queen herkesin içinden geçmiş
Aşağıyı bir gösteriyor Mihawkın denizcilere attığı slash gelmiş king ve queeni teklemişAşağıyı bir gösterio king ve queen herkesin içinden geçmiş
Perşembe gelir yenisiDün akşamdan beri 1 gram spoiler ile idare ediyoruz meth bağımlısı gibi hissediyorum şu an.
Sanji'den o kadar mı umudunu kestin?Öldürüp getirsinler dinozoru, öyle pişirsin.
Spoiler gelince de 150 sayfa aynı şey oluyor gerçi.Yeni spoiler gelene kadar konu kapatılsın bence. Sonra 50 sayfa sidik yarışı oluyor. :S
Konu dışı olmaz eskisi gibi, yıldırma atarım.Yeni spoiler gelene kadar konu kapatılsın bence. Sonra 50 sayfa sidik yarışı oluyor. :S
henüz bir şey olmadı ki mantıksız olsun. son bölümde big mom tek başına tokatladı 4 tane karakteri. şu saatten sonrası için konuşmuyorum tabi... 9 kın kaido karşısında da şov yapmıştı ama en son hepsini yerde gördük.Şu saatten sora Sanji vs Quenn veya Sanji vs King olsa benim için seride bir mantıksız durum oluşmaz.
Neden çünkü Zoro ve Luffy'nin 2 tane Yonkou karşısında savaşabiliyorken, Sanji'nin böyle bir savaşa girmesi benim için normal birşeydir.