O zaman Viola olayıncan sonra çok acıdın Sanjiye heralde.Dressrosa’dan beri Sanji avatarı kullanıyorum ama yine de Reiju’dan da diyebiliriz.
O zaman Viola olayıncan sonra çok acıdın Sanjiye heralde.Dressrosa’dan beri Sanji avatarı kullanıyorum ama yine de Reiju’dan da diyebiliriz.
Hiç hatırlamıyorum o ara neden yaptığımı ya. Gerçi güncel mangadan görsel koymak yasak olmasa bu sayıdaki koşuşunu koyacağım.O zaman Viola olayıncan sonra çok acıdın Sanjiye heralde.
Sen en az Zoro kadar aşıksın Sanji'yeHiç hatırlamıyorum o ara neden yaptığımı ya. Gerçi güncel mangadan görsel koymak yasak olmasa bu sayıdaki koşuşunu koyacağım.
Bu yüzden önce uyanış açması gerekiyor. Katakuri ile kapışmasına bak. Katakuri 12 saat boyunca meyve ve haki ağırlıklı kapışıyor. Luffy kadar dayak yemesede daha fazla haki bastığı ortada.Luffy G4'te 10 dk araya giriyorsa G5'te de dezavantajlı olabilir açarsa tabii. Bu sefer de 1 saat mola basar galiba ya da bir gün yatar artık.
Bu dediğine Kid bile inanmıyordur.Kid artık şov yapsın yav.
YooBu dediğine Kid bile inanmıyordur.
Tüm umutlarımız sana bağlı mugiwara gibi bir şey söylemeyeceğine göre, şov kesin bence.Bu dediğine Kid bile inanmıyordur.
Kanka bence biraz daha var ya Kid'in şovuna Hybrid Kaido, Luffysiz novaları çok fena edecek çokkTüm umutlarımız sana bağlı mugiwara gibi bir şey söylemeyeceğine göre, şov kesin bence.
Şu anki durumla oradaki arasında fark var.İçin rahat olsun Silver reis.
Sanji şu halden
Bu hale gelebilen birisi
O yüzden içimiz rahat nasıl olsa gökten ansızın gelecek.
Senjinin Seeyuusunu da sevmiyor.Oda Sanji'yi sevmiyor :d