Kid artık şov yapsın yav.Ben Kid derim. Sağ kolu alır Kid alamaz. 1 e 5.
Kid artık şov yapsın yav.Ben Kid derim. Sağ kolu alır Kid alamaz. 1 e 5.
Kaido'nun bizimkilerin kanını akıtması süpriz olamaz ama ona bu halde kan kusturan büyüm süpriz olur özellikle gücsel anlam daAsıl soru hibrit Kaido ilk kimden kan alacak? Birinin o gürzü yemesi lazım.
Kaido'yu tutup yere carpmak dan başka bişey yapmadı güya kaptanlar ön plan da olacaktı ama killerın bile gerisinde kaldıKid artık şov yapsın yav.
Kid'in dip boyası geldi artık. Büyük beklentilerim vardı adam hurdacı çıktı.Kid artık şov yapsın yav.
Luffy veya Zoro derim. Hazır Luffy dinleniyorken Kid'in şov yapmasını isterdim ama gelişmiş silahlanma bilmeden o metal parçalarıyla ne yapabilir bilemiyorum.Kaido'nun bizimkilerin kanını akıtması süpriz olamaz ama ona bu halde kan kusturan büyüm süpriz olur özellikle gücsel anlam da
Hibrit modunda defans artıyor mu ki? Belki artmıyordur. Kaçınmazsa yine kanayabilir o durumda..
Kaido'nun bizimkilerin kanını akıtması süpriz olamaz ama ona bu halde kan kusturan büyüm süpriz olur özellikle gücsel anlam da
İnsan hali bile daha dayanıklı duruyordu. Hibrit hali her anlamda daha sağlam çıkabilir bence.Hibrit modunda defans artıyor mu ki? Belki artmıyordur. Kaçınmazsa yine kanayabilir o durumda.
Kaido'yu tutup yere carpmak dan başka bişey yapmadı güya kaptanlar ön plan da olacaktı ama killerın bile gerisinde kaldı
Şov yapmayacak olsa çatıda işi olmazdı bence. O yüzden birkaç sayıya p.up alıp ya da meyve özelliği sayesinde zarar verecek bence. Yani en azından taskete luffy demez herhalde. :/Kid'in dip boyası geldi artık. Büyük beklentilerim vardı adam hurdacı çıktı.
Devasa olduğu icin kolay hedef oluyodu şimdi kendi bedenini haki kaplayarak kuruyabilir yani bence artrar bu sayede.Hibrit modunda defans artıyor mu ki? Belki artmıyordur. Kaçınmazsa yine kanayabilir o durumda.