Zoro, Luffy’i keser sonra yine kendi kurtarır...Luffy : Zoro! Bununlu beraber sana borcum falan kalmadı!
Zoro : Daha yeni ben seni kurtarmadım mı?
Luffy : Zoro al canımı da kurtulayım!
Zoro, Luffy’i keser sonra yine kendi kurtarır...Luffy : Zoro! Bununlu beraber sana borcum falan kalmadı!
Zoro : Daha yeni ben seni kurtarmadım mı?
Luffy : Zoro al canımı da kurtulayım!
Zoro : Bak Enmayı tam kafana getirmiştim, alıyodum kafanı ama Wado ile Enmayı durdurdum yine iyisin Luffy. Borcunu en yakın zamanda öde.Zoro, Luffy’i keser sonra yine kendi kurtarır...
Sanji bu cp0dan da dayak yer hahaha. Sonra cp0 güçlüymüş deriz diyecektim de artık demeyiz herhaldeDenizci erleri de Korsan kovalıyor, azledilmiş Shici kovalıyorlar. Devrimcilere bakıyorsun bunların efendilerinin mekanını basıyorlar niyeyse olaya Amiraller dahil oluyor. İki yıl önce bizimkilerin Hacamat ettiği CP-9 üyeleri bile bunların içinde yer edinebilmiş. Sanji için güzel bir eşleşme şu ortama dalsın da Suitsiz bir şov yapsın reis.
O ada illa inecek ve ineceği yeri söyledi. Denizciler orada bekliyorsa çok güzel olurAda gökyüzünde... Denizciler gelecekse Fuji anca filoyla çıkarma yapabilir. Bunu dikkate almak lazım. Kizaru veya Yeşil İnek filoyu havaya kaldıramaz diye tahmin ediyorum. Gerçi Yeşil İnek’in gücünü bilmiyoruz. Ama umarım İslam Yeşili ya da Greenpeace yeşili değildir.