Karakterin durumuna ben çok üzülüyorum aga sizi düşünemiyorum umarım olmaz.P1 olmaz, ondan neredeyse eminim. Ama dövüşü bir garip olabilir.
Karakterin durumuna ben çok üzülüyorum aga sizi düşünemiyorum umarım olmaz.P1 olmaz, ondan neredeyse eminim. Ama dövüşü bir garip olabilir.
Quenn olurda 2v2 olması kötü olur. Marco neredeyse 2v1 atacak seviyede zaten. 1v1 olursa Oda Sanji'yi hala seviyordur.P1 olmaz, ondan neredeyse eminim. Ama dövüşü bir garip olabilir.
Marco 2v1 giderse Kinge sağ kol mu derler alemde?Quenn olurda 2v2 olması kötü olur. Marco neredeyse 2v1 atacak seviyede zaten. 1v1 olursa Oda Sanji'yi hala seviyordur.
Marco bence o seviyede değil. Adam Zoro'yu fırlattı sadece, bir de neyvesi ile hasarlardan kurtuldu. O yüzden 2 vs 1 yapar demek için erken bence. Yine de ortak olmaları araya Drakr'in girmesinden iyidir.Quenn olurda 2v2 olması kötü olur. Marco neredeyse 2v1 atacak seviyede zaten. 1v1 olursa Oda Sanji'yi hala seviyordur.
2v1 yener demedim ya neredeyse atacak seviyede geldi bana. Çocuk tutar gibi tutuyordu ikisini en son. Sağ kollar arasında belli ki güç farkı var. Marco'nun öyle çok zorlanacağını düşünmüyorum King'i alırken.Marco 2v1 giderse Kinge sağ kol mu derler alemde?
Belki ben Marco'yu abartıyorumdur ama Amiralden önce ki son kapı gibi bir şey Marco.Marco bence o seviyede değil. Adam Zoro'yu fırlattı sadece, bir de neyvesi ile hasarlardan kurtuldu. O yüzden 2 vs 1 yapar demek için erken bence. Yine de ortak olmaları araya Drakr'in girmesinden iyidir.
Şu an Katakuri izlenimi hiç ama hiç vermiyor siyah lateks abimiz2v1 yener demedim ya neredeyse atacak seviyede geldi bana. Çocuk tutar gibi tutuyordu ikisini en son. Sağ kollar arasında belli ki güç farkı var. Marco'nun öyle çok zorlanacağını düşünmüyorum King'i alırken.
Herifin Big Mom gemisini aşağı düşürmek dışında tüm hareketleri eksi. Ki o yaptığını Marco da yaptı.Şu an Katakuri izlenimi hiç ama hiç vermiyor siyah lateks abimiz
Kata her anlamda çok özeldi. O gözlem hakisini serinin zirvelerinde anca görürüz.Şu an Katakuri izlenimi hiç ama hiç vermiyor siyah lateks abimiz
Marco üzerinde yapar bir iki şov.Şu an Katakuri izlenimi hiç ama hiç vermiyor siyah lateks abimiz