Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy ile dalga geçiyoruz falan ama o gatlingi yiyen hiçbir nova kalkamaz. Kaido ise bana mısın demedi. Orada o saldırıyı aşabilecek kimse yok. Nasıl inecek bu adam?

Şuana kadar 3-4 kere Luffy'den ciddi hasar aldı, 1 kere de Zoro'dan sanırım. Onlar da öyle çok etkilemedi.

Kaido yarı zoan moduna şimdi geçti. Ciddi dövüşmüyorlardı. Vurmalarına izin veriyorlar. Güçlerini görmek istiyor Kaido. Dövüşten zevk almaya çalışıyor.
Adam vücuduna koka bastığında ya da ataklarına koka eklediğinde bakalım ne yapabilecek bizimkiler. Et döver gibi vurunca etki ediyor onda eyvallah durum tersine döndüğünde ne olacak önemli olan bu bence.

Luffy ile dalga geçiyoruz falan ama o gatlingi yiyen hiçbir nova kalkamaz. Kaido ise bana mısın demedi. Orada o saldırıyı aşabilecek kimse yok. Nasıl inecek bu adam?
Zoro var. Tatsumaki daha çok hasar verdi luffyden. Adam kan kustu ve direkt dışarıdan kesti. Ki bu daha başlangıç. Ashura çaksa ne biçim keserdi. Ama artık hibrid modda kaido. Sittin sene inmez.

Orochinin kafa kopuk ama vücut yok orda kalan başlarıyla beraber yaşıyor muhtemelen. Kaidonun adamı olarak gördüğümüz kız cp0 ajanı mıymış? Anlamadım orayı. Eğer öyleyse dünya hükümeti drake ile beraber baya ajan yerleştirmiş kaido'nun yanına. Akainu adada nasıl bir güç var bilmiyoruz, çok tehlikeli demişti. Bu ajanlardan haberi yok sanırım. İstihbarat raporu da vermiyorlar mıymış adama yav ayıptır. Luffy'nin g4'te hakisinin bitmesi çok büyük dezavantaj. Baya kötürüm kalıyor çocuk bu nedir. Zoro şovunu sürdürüyor. Wano'da şov yapmasını bekleyen fanlarını haklı çıkardı. Ben WCI'da sanji değil yine Luffy şov yaptığı için bu arc da aynısı olacal sanıyordum, yanıldım. Ama gerçekten Oda sanji fanlarına çok ayıp ediyor. Sanji fanı olsaydım seriyi bırakırdım. 2y aradan sonra adamın karakterini değiştirdi resmen. Tayfadan robini görmedik sanırım, black Mariayla robini eşleştirsin de salsın şu adamı diye bekliyorum ama arc boyu hiç salmayıp black maria'ya yenildi dese şaşırmam. O seviyeye getirdi beni. Orochi, cp0 ile takım olup arc sonu yanında bir amiral ile adada gözükebilir. O zaman işler sıkışır bayağı. Yukarıdaki dövüş, Kaido düşecek ama BM düşmeyecek havası veriyor. Bütün novalar Kaidoya çullanıyor ama adam bana mısın demiyor. Wororo diyip geçiyor. Bütün güçlerini Kaidoyu indirmeye kullanacaklarsa, BM'ı kim indirecek? Gelelim en sinirlendiğim kısma... Bu adamın hibrit forma geçmesini bekliyoruz kaç bölümdür. Yav sen şizofren misin? Neden silüet halinde çiziyorsun? Mantığı nedir şunun? Bu adamın çizim yapmaktan aklı gitmiş sanırım. Zaman atlaması sonrası zaten eski tadı yoktu serinin, zoudan sonra hiç tat vermiyor. İnşallah toparlar ama pek umudum da yok.

Zoro var. Tatsumaki daha çok hasar verdi luffyden. Adam kan kustu ve direkt dışarıdan kesti. Ki bu daha başlangıç. Ashura çaksa ne biçim keserdi. Ama artık hibrid modda kaido. Sittin sene inmez.
Two Piece spoilerda mı daha çok hasar verdiği yazıyor?

Adam vücuduna koka bastığında ya da ataklarına koka eklediğinde bakalım ne yapabilecek bizimkiler. Et döver gibi vurunca etki ediyor onda eyvallah durum tersine döndüğünde ne olacak önemli olan bu bence.
Aynen dövüşün gidişatı değişecek. Bakalım Luffy yerdeyken dayanabilecekler mi yoksa pert mi olacaklar? Oda'nın nasıl çizeceğine bağlı her şey. Normalde BM ve Kaido hayvan gibi birlikte saldırsa 5 dakika bile dayanamazlar da bir şekilde dayanacaklar gibi geliyor. Oda sıvar bi şekilde. :D

Zoro da iyi hasar verdi ama Luffy'nin bu bölüm verdiği hasar kadar veremedi belki geçen bölüm attığını isabet ettirse bir ihtimal verebilirdi. Zoro saldırı gücü olarak oradaki en iyi iki kişiden biri gibi görünüyor şuan.

Son düzenleme:
Two Piece spoilerda mı daha çok hasar verdiği yazıyor?

Aynen dövüşün gidişatı değişecek. Bakalım Luffy yerdeyken dayanabilecekler mi yoksa pert mi olacaklar? Oda'nın nasıl çizeceğine bağlı her şey. Normalde BM ve Kaido hayvan gibi birlikte saldırsa 5 dakika bile dayanamazlar da bir şekilde dayanacaklar gibi geliyor. Oda sıvar bi şekilde. :D
Gözlerin görmemiş olabilir belki. Luffynin vuruşları sadece damla kan getiriyor. Kaido yorum bile yapmıyor o vuruşlara. Zoro ise gövdenin üst tarafından kesiyor kan fışkırıyor. Ağzından kan kusuyor luffy ile beraber kaido. Bigmom diyorki kaidoyu kesti. Kaido bu işe yaradı diyor. Sen gelmiş ne diyorsun :)

@RedTeroR

Sen doğru düşünmüşsün, Oda yanlış yapmış :artiz:

Harbi ne işi var :gamyon:
Çok düzgün cevap veriyorum. Güç seviyelerini bir tarafa bırakalım. Sağ kolu olarak en önemli işi kaptanını korumak. Adam kaptanını koruyor işte. Bu kadar basit :)
Big Mom'ı nasıl yorumluyorsun? Biraz daha yaşlı olsa dona kaçırmıştı.
Luffy'nin bu kadar hızlı güçlenmesine şaşırmıştır. O evrende bir karakter olsam ben de şaşırırdım :)
@Rika hangisi daha iyi bakmış ?
Zoro
Luffy
İkisi de çok iyi ya :D
Meğer en kötü nesilden Luffy'e rakip olabilecek tek kişi gene Zoro'ymuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık