Son saldırıyı Zoro'yla yapsalar ne güzel olur be. Luffy vücuda çalışır Zoro bir vurur kafa başka yere ufff.Oda Luffy'i bu kadar erken dövüş dışı bıraktıysa dönüşü çok sağlam olacak. G4le tekrar dalacağını sanmıyorum saçma olur. G5 yada uyanış bir gelse de şovunu görsek kralın.
Her şeyini vermiş ama oyalamak için değil bildiğin indirmek için.Patlamış mısır, çekirdek falan da verseydik bari. Bu ne lan ayağa kalkmışlar luffy’i izliyorlar yardım edeceklerine? Ben de herkes yıkıldı diye onlar kalkana kadar çocuk herşeyini verip oyalıyor sandım.
Öyle deme onların hepsini Enma yapmış forumda azımsanmayacak bir kısım herşeyi Enma'Ya bağlıyor Zoro'nun zerre alakası yok o saldırılarda yani Choper'A ver enmayı o da keser Kaido'yu o derece.Neden herkes one piece peşindeki enmanın peşinde olsunlar enmayı alan kral işte.Kaido Zoroya ateş atar zoro keser, sıcak nefes atar gene zoro keser, kesici rüzgar atar zoro bloklar, tornada atar zoro tatsumaki ile aşıp keser, bıçaklı tornado atar zoro sırtında luffy ile saldırıdan sıyrılır. Her zaman dediğim gibi kılıç ustalığı meyve kullanmaya eş değer bir güç.
Yalnız zoro da az değil ha. Baktı yüz yüze vuramıyor luffy’i yem olarak ağzına fırlatmış önceHer şeyini vermiş ama oyalamak için değil bildiğin indirmek için.
Kesinlikle katılıyorum sonunda en fazla güleceğin bir şaka çıkacak Onepiece ama Enma öyle miÖyle deme onların hepsini Enma yapmış forumda azımsanmayacak bir kısım herşeyi Enma'Ya bağlıyor Zoro'nun zerre alakası yok o saldırılarda yani Choper'A ver enmayı o da keser Kaido'yu o derece.Neden herkes one piece peşindeki enmanın peşinde olsunlar enmayı alan kral işte.