Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy g4 ile zarar veremedi. Dedi ki Ray'in kullandığı üst düzey bir haki vardı. Onunla veririm belki dedi. Onu yapmaya çalışırken Hyo Emice gördü evlat bunu mu yapmaya çalışıyon dedi sonra Luffy'den, kendi yaptığından çok daha güçlü olan Janjanlı vol 2'yi gördü. Dedi ki sen zaten yapabiliyon ama çözememişsin. Gel bu işi kapalım. Oturdu 1-2 hafta onu çalıştı.:D

Diğer 4'lü, biz zaten zarar verebiliyorduk modunda geldi oraya.:D İşin garibi Luffy hala adam akıllı zarar verdi mi belirsizken onlar manyak kesiyor deliyor içten vuruyor.:D

Bu arada Kid'i katmıyorum. Garibim o da çok arkada kaldı.:D

Şaka maka en ön planda olur dediğim iki isim de şu an kötü durumda.:D

Evet mantığı yok. Goda istedi mi olur.
Ya Alpa şu ana kadar kimse ciddi hasar vermedi. :D Killer'ın tekniği varmış, kaç kere işledi de gösterecekti Killer'ın o tekniğini.

Law Gamma Knife attı zarar bile veremedi.

Kid düzgün zarar veremedi.

Zoro bu bölüm kesmiş, ama o da ciddi hasar verememiştir henüz.

Diğerleri ne yapalım Luffy kadar şanslı değil, onun kadar işlenmediler. Luffy eğitim alırken mesela Kid hapishaneden kaçtı. KEşke dursaydı da o da eğitim alsaydı. Ama Oda tüm haki güçlerinin Luffy'de olmasını istiyor. Hepsinin ilerisi bir şekilde mevcut onda. Bide Oda sevmiyor diyorsunuz. :D

Luffy g4 ile zarar veremedi. Dedi ki Ray'in kullandığı üst düzey bir haki vardı. Onunla veririm belki dedi. Onu yapmaya çalışırken Hyo Emice gördü evlat bunu mu yapmaya çalışıyon dedi sonra Luffy'den, kendi yaptığından çok daha güçlü olan Janjanlı vol 2'yi gördü. Dedi ki sen zaten yapabiliyon ama çözememişsin. Gel bu işi kapalım. Oturdu 1-2 hafta onu çalıştı.:D

Diğer 4'lü, biz zaten zarar verebiliyorduk modunda geldi oraya.:D İşin garibi Luffy hala adam akıllı zarar verdi mi belirsizken onlar manyak kesiyor deliyor içten vuruyor.:D

Nasıl Luffy arka planda kaldı la? Vurdukça kan alıyor, rifle'ı bi çakıyor tepenin öteki tarafına uçuyor Kaido ağzından kanlar fışkırarak. Orada Luffy açığı yaratmasa hala alev,rüzgar tanklıyorlardı. Killer'ı yemeye çalışan Kaido'nun ağzını yamultmasını saymıyorum, önceki bölümdeki Red Roc'u zaten saymadım 1002'de yok diye.

Nasıl Luffy arka planda kaldı la? Vurdukça kan alıyor, rifle'ı bi çakıyor tepenin öteki tarafına uçuyor Kaido ağzından kanlar fışkırarak. Orada Luffy açığı yaratmasa hala alev,rüzgar tanklıyorlardı. Killer'ı yemeye çalışan Kaido'nun ağzını yamultmasını saymıyorum, önceki bölümdeki Red Roc'u zaten saymadım 1002'de yok diye.
Cidden ben de anlamadım Luffy nasıl arka planda. :D Görüntüye çok aldanan var. Diğerleri de o kadarını yapamayacaksa olmasınlar zaten çatıda.

Cidden ben de anlamadım Luffy nasıl arka planda. :D Görüntüye çok aldanan var. Diğerleri de o kadarını yapamayacaksa olmasınlar zaten çatıda.
Alt iki kareye bka, Luffy'den yediği yumruktan dolayı Kidd'i çok geç farkediyor, aklı halen uçuk yanına Kidd zıplayana kadar, ağzından hala kan fışkırıyor, nasıl iş yapmadı la Luffy, bizim site bi ilginç valla resmen siyasi partiler gibi algı kasıyorlar @Alpamis de bu tuzağa düşüyor.
Dip not: Şaşırma baloncuğuna bakın.

Ya Alpa şu ana kadar kimse ciddi hasar vermedi. :D Killer'ın tekniği varmış, kaç kere işledi de gösterecekti Killer'ın o tekniğini.

Law Gamma Knife attı zarar bile veremedi.

Kid düzgün zarar veremedi.

Zoro bu bölüm kesmiş, ama o da ciddi hasar verememiştir henüz.

Diğerleri ne yapalım Luffy kadar şanslı değil, onun kadar işlenmediler. Luffy eğitim alırken mesela Kid hapishaneden kaçtı. KEşke dursaydı da o da eğitim alsaydı. Ama Oda tüm haki güçlerinin Luffy'de olmasını istiyor. Hepsinin ilerisi bir şekilde mevcut onda. Bide Oda sevmiyor diyorsunuz. :D
Haki vermesin atağı etki etsin daha iyi. En azından hakisi biter derdi olmaz yahu.

Yalnız luffy’nin durumuna hepsi düşmüş. Killer “ben bu sert deri yüzünden neler çektim” dedi. Kidd de yumruk işlediğini görünce şaşırdı. Law zaten herşeyi önceden planlayan biri olduğundan sert deriyi biliyormuş meyveye güvenmiş.

Kaido’nun kendisi de sert derisine çözümlerle geldiklerini farkedip söyledi. Hepsi o deri için bi plan yapıp gelmiş. Luffy’nin planı hakiyle geçmekti. Diğerleri başka yöntem düşünmüş işte.

Tuhaf duran tek kişi zoro bence. Kaido’yu geçtim ömründe komutan görmemiş adam direk çatıya gitti hiçbir şey düşünmeden. “Enma’yı kullanırsam keserim” falan diye düşünüp plan yapsaydı bari önceden. Ama kidd ve killer luffy gibi dayak yiyip ders almışken law zaten plansız dalmayacak kadar akıllı onları bi nebze anlıyorum.

Kaido direk yumruk atanlar için çok ters sanki. Kılıç da işlemiyor ama kılıç ustalarının en büyük özelliği sert madde kesmek deniyor hep. Sert şeyleri yenmek onlar için daha rahat belki de.

Alt iki kareye bka, Luffy'den yediği yumruktan dolayı Kidd'i çok geç farkediyor, aklı halen uçuk yanına Kidd zıplayana kadar, ağzından hala kan fışkırıyor, nasıl iş yapmadı la Luffy, bizim site bi ilginç valla resmen siyasi partiler gibi algı kasıyorlar @Alpamis de bu tuzağa düşüyor.
Tuzağa düştüğüm yok, benim beklediğim etki yok ataklarda. Ama o göz sahnesini yeni farkettim. İyi yakalamışsın.:good:

Luffy bam güm daldı bildiğin Kaido'ya.Elinden geldiğince hasar da verdi,kanda aldı ama yeterli gelmezdi yani bunlar Kaido'ya.

Başka formlar lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 33)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık