Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence durum tam tersi. Luffy'nin hakisi Zoro'nun hakisinden fazla ama Zoro daha efektif kullanıyor.
Ben öyle düşünmüyorum. Haki sayacı olmadığından kimin, hangi saldırıda ne kadar haki harcadığını bilemiyoruz. Zoro'nun boynuz kesen saldırısı Kaido'ya isabet etse, en fazla Oden'in verdiği yaraya benzer bir yara açardı, tek atacağını ya da kafa alacağını falan sanmıyorum.

Ben öyle düşünmüyorum. Haki sayacı olmadığından kimin, hangi saldırıda ne kadar haki harcadığını bilemiyoruz. Zoro'nun boynuz kesen saldırısı Kaido'ya isabet etse, en fazla Oden'in verdiği yaraya benzer bir yara açardı, tek atacağını ya da kafa alacağını falan sanmıyorum.
Efektif kullanmaktan kastım daha güçlü olması değil. Kılıcına yetecek kadar hakiyi basıyor ve kullanıyor. Bu yüzden de haki konusunda sıkıntı çektiğini görmedik. Luffy ise tam tersi basabildiği kadar hakiyi basıyor, g4 formunda kolları yetmiyor vücuduna da haki basıyor. Aşırıya kaçtığı için de sıkıntı çekiyor.

Efektif kullanmaktan kastım daha güçlü olması değil. Kılıcına yetecek kadar hakiyi basıyor ve kullanıyor. Bu yüzden de haki konusunda sıkıntı çektiğini görmedik. Luffy ise tam tersi basabildiği kadar hakiyi basıyor, g4 formunda kolları yetmiyor vücuduna da haki basıyor. Aşırıya kaçtığı için de sıkıntı çekiyor.
Belki Zoro'nun geçen bölümde yaptığı boynuz kesen saldırıda kullandığı haki miktarı, Luffy'nin tam beden hakisine denktir. Dediğim gibi ölçü birimi olmadan bunu bilemeyiz. Belki Luffy'nin hakisi daha fazladır, olabilir. Ben sadece düşüncemi söyledim.

Bildiğiniz üzere g3 tekniği Luffy daha
ustalaşmadığında vücudunda yan etkiye sebep oluyordu.

Şimdi G4 kullanıyor ve gördüğümüz kadarıyla daha zor bir teknik ve yoğun bir şekilde haki harcıyor. Zoro sırf kılıcını hakiyle besliyor diye Luffy’den hiçbir şekilde fazla kullanmıyor.

Her haki havuzu farklı mı?
Luffy bildiğim kadarıyla 3 farklı hakiyi etkin kullanabiliyor bunu Zoro’da gördük mü de bir şekilde fazla haki kullanabiliyor diyebiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık