Kimse bizim Luffy sewgimizi sorgulayamaz!!@kekomancer Aslında en büyük Luffycilerden birisi ya.
Enma ile Luffy'nin G4'e bastığından daha çok haki basabiliyor muhtemelen ama dediğim gibi birkaç saniyelik bir şey bu. Musluğu açıp kapatıyor. Luffy ise babasının barajı varmış gibi sonuna kadar dayıyor ve hiç kapatmıyor. Ek olarak Zoro kaç kere saldırdı Luffy kaç kere saldırdı? Yaptığı gatling bile harcadığı hakiyi katlıyor.Oğlum istisna bir şey yaptığını görmedik. Luffy o kadar haki harcıyor bir şey yapamıyor adamlar biz içten vuruyoruz, benim kılıcım var diyip daha büyük hasar bırakıyorlar. Olan Luffy'e oluyor üstüne hakisi bitiyor. Ben mi yanlış anlıyorum yav.
Sen şimdi naneyi yimedin mi?@Raiden nasıl da sırıyor, Keko da aslında Luffy'ci değil ama araya karışmış, tam uymuş ama xD
Tokyo'da tanıdıklarımız var, son anda Bursa'dan gol haberi geldi @Borsalino sağolsun.Sen şimdi naneyi yimedin mi?
İyi de ne işe yarıyor yahu? Zoro'yu geçtim bu arada. Killer'a takıldım. Kid'ten hiç bahsetmiyorum, Mangaka Kid'i de çöp gibi bir kenara attı. Sağ Kol fetişi mi var anlamış değilim.Enma ile Luffy'nin G4'e bastığından daha çok haki basabiliyor muhtemelen ama dediğim gibi birkaç saniyelik bir şey bu. Musluğu açıp kapatıyor. Luffy ise babasının barajı varmış gibi sonuna kadar dayıyor ve hiç kapatmıyor. Ek olarak Zoro kaç kere saldırdı Luffy kaç kere saldırdı? Yaptığı gatling bile harcadığı hakiyi katlıyor.
Bir de Oda salağı yeni teknik çıkaracağı zaman nedense Luffy'nin mevcut teknikleri bir anda zayıflıyor. :/ Garanti g5(Uyanış) geliyor.
Dövüş daha başlamadı bile la. :/ Her şey yeni başlıyor dur bakalım. Yalnız bu arc bu haki bitme mevzusunun bitmesi lazım. Daha fazla çekemem bunu.İyi de ne işe yarıyor yahu? Zoro'yu geçtim bu arada. Killer'a takıldım. Kid'ten hiç bahsetmiyorum, Mangaka Kid'i de çöp gibi bir kenara attı. Sağ Kol fetişi mi var anlamış değilim.