Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğlum istisna bir şey yaptığını görmedik. Luffy o kadar haki harcıyor bir şey yapamıyor adamlar biz içten vuruyoruz, benim kılıcım var diyip daha büyük hasar bırakıyorlar. Olan Luffy'e oluyor üstüne hakisi bitiyor.:D Ben mi yanlış anlıyorum yav.:(
Enma ile Luffy'nin G4'e bastığından daha çok haki basabiliyor muhtemelen ama dediğim gibi birkaç saniyelik bir şey bu. Musluğu açıp kapatıyor. Luffy ise babasının barajı varmış gibi sonuna kadar dayıyor ve hiç kapatmıyor. Ek olarak Zoro kaç kere saldırdı Luffy kaç kere saldırdı? Yaptığı gatling bile harcadığı hakiyi katlıyor.

Bir de Oda salağı yeni teknik çıkaracağı zaman nedense Luffy'nin mevcut teknikleri bir anda zayıflıyor. :/ Garanti g5(Uyanış) geliyor.

Bu vites haki muhabbeti sıktı ya iyice. Oda reis dandik muhabbetlerde bile detayın dibine vuruyor ama savaş sahneleri falan tam bir hayal kırıklığı zerre zevk almıyorum. Luffy nin haki bitme muhabbeti manga tarihinin gördüğüm en saçma en iğrenç handikapı. Şu savaşı bitirsin hemen yapamıyor zaten savaş sahnesi çizmeyi de sevmiyor. Biraz dünya da neler oluyor görelim

Enma ile Luffy'nin G4'e bastığından daha çok haki basabiliyor muhtemelen ama dediğim gibi birkaç saniyelik bir şey bu. Musluğu açıp kapatıyor. Luffy ise babasının barajı varmış gibi sonuna kadar dayıyor ve hiç kapatmıyor. Ek olarak Zoro kaç kere saldırdı Luffy kaç kere saldırdı? Yaptığı gatling bile harcadığı hakiyi katlıyor.

Bir de Oda salağı yeni teknik çıkaracağı zaman nedense Luffy'nin mevcut teknikleri bir anda zayıflıyor. :/ Garanti g5(Uyanış) geliyor.
İyi de ne işe yarıyor yahu? :D Zoro'yu geçtim bu arada. Killer'a takıldım. Kid'ten hiç bahsetmiyorum, Mangaka Kid'i de çöp gibi bir kenara attı. Sağ Kol fetişi mi var anlamış değilim.

İyi de ne işe yarıyor yahu? :D Zoro'yu geçtim bu arada. Killer'a takıldım. Kid'ten hiç bahsetmiyorum, Mangaka Kid'i de çöp gibi bir kenara attı. Sağ Kol fetişi mi var anlamış değilim.
Dövüş daha başlamadı bile la. :/ Her şey yeni başlıyor dur bakalım. Yalnız bu arc bu haki bitme mevzusunun bitmesi lazım. Daha fazla çekemem bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık