Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Meyve olmasa kuru soğan misali o hakiyle g4 açabilecek mi sen onu söyle bana ? Hakiye borçlu diyorsun hala.Meyve olmadan luffy soğanla yetinecekti yani yemek yapamayacaktı.Zoan yemiş olsun mesela Luffy hakisine borçluysa açsın öyle bir form madem.Yapamayacağını sende biliyorsun.
Red Rock bilir. Red rock etkisi G4 atakları ile kıyaslanıyor. G4 olayın yenilik tarafı. Çok bariz belli oldu bu.
 
Red Rock bilir. Red rock etkisi G4 atakları ile kıyaslanıyor. G4 olayın yenilik tarafı. Çok bariz belli oldu bu.
O tekniği de nasıl yaptığı ne şekilde yaptığı belirsiz.Anlık iradeydi belki de.Madem o kadar güçlü niye hala g4 açıyorsun dimi ? Al bak 10 dakika diye kıvranıyorsun şimdi.

Ejder halini komalık etti. Gerisini Oda bilir.
Ama hibrit açtıramadı. :D Yani wano arcı için şu an Zoro > Luffy gibi görünüyor. :D
 


Yukarıdaki resimde Carmel ve CP ajanlarının görüşmesindeki sahneyi görüyoruz. CP biriminin numarası söylenmemiş olsa da, bu adamların şu an Wano'da olan ajanlar oldukları açık ve net.
Aynı adamlar olmaları için çok fazla yıl farkı yok mu? Maskelerin rütbe bazlı anlamlarının olması daha olası geldi bana.
 
Aynı adamlar olmaları için çok fazla yıl farkı yok mu? Maskelerin rütbe bazlı anlamlarının olması daha olası geldi bana.
Yıl farkı var, ama bu kadar benzerlik de biraz fazla. Adamın boynundaki fuların deseni ve rengi bile aynı.


Hatta animede bu üçlü daha net resmedilmiş. Yıl farkını bilmeyen birine resimleri göstersen, aynı kişiler olduklarından şüphe bile duymaz.

 
Söz verdiğim gibi uzun bir bölüm yorumu yapacağım. Çatıdaki her karakteri değerlendirelim.

Öncelikle Kaido şu an pek belli etmese de, efsane hasar almış durumda. Özellikle Luffy, Killer ve Kid'in saldırıları ona içten bayağı hasar verdi, bunların etkisini daha sonra göreceğiz. Hatırlarsanız Lucci, Üçüncü Vites yumruğu yediğinde bir şey olmamış gibi hareket ediyordu, bir süre sonra hareket kabiliyeti kısıtlandı. Aynı şey burada da olacak, Kaido tam bitirici bir hamle yapacağı sırada içten aldığı hasar etkisini göstererek hem bizimkileri kurtaracak, hem de Kaido'yu devirecek.

Koca Ana şu an destek karakter durumunda, Kaido odak noktası olduğundan sadece geniş çaplı alan saldırıları yapıyor, doğrudan saldırıları ise çok güçlü olmasına rağmen aynı oranda yavaş. Ana'nın doğrudan saldırılarından bir tek Kid kaçamaz, sebebi de metal iskeleti yeteri kadar hızlı hareket etmesine izin vermiyor. Muhtemelen şimdilik bu şekilde arka planda kalmaya devam edecektir.

Luffy'nin hakisinin bitme olayı normal, eziklenecek bir şey göremiyorum. Sonuç olarak haki bitebilen bir şey, ne kadar çok kullanırsan, o kadar çabuk biter. Luffy az buz saldırı yapmadı orada ve içten patlamalı hakinin normal hakiye ve kokaya göre ne kadar tüketim yaptığını bilmiyoruz. Yani yarın Oda çıkıp "İçten patlamalı haki, kokanın beş katı tüketime neden oluyor" dese, kimsenin itirazı olmazdı sanırım. Ki ben de aynı şekilde düşünüyorum, bu kadar güçlü bir haki türünün uzun vadeli kullanımı olmamalı. İlerleyen safhalarda Yılan Adam formu ile bu haki türünü kombine ederek kullanacaktır.

Zoro konusuna gelirsek; Zoro her zaman için güçlü bir adamdı, bu yüzden şu an yaptıkları beni çok şaşırtmıyor. Kaido'ya verdiği hasar ise Kınlar'ın verdiğinin bir tık üstü, Oden'in verdiğinin de bir tık altı. Yani ne Kaido'yu yenmeye yeter, ne de onun rahat hareket etmesine izin verir. Hiç şüphesiz çatıda en çok göz dolduran ikinci karakter, ama benim Zoro'dan beklentim buydu zaten, daha da fazlasını yapacak ve sevenlerin yüzünü güldürecektir.

Çatının en etkili üçüncü ismi ise Killer, açıkçası kimse ondan böyle bir performans beklemiyordu, hatta çatı dövüşünde yer alacak kadar bile güçlü olduğu düşünülmüyordu. Zoro ile olan dövüşünde kendi silahlarını kullanmadığından, o dövüşün ölçü alınamayacağını da söylemiştim, o da eleştiri almıştı. Killer kendi silahları olsa da Zoro'ya yenilirdi, ama onu epey bir yorardı da. Mevcut senaryoda çatı dövüşü bölündüğü zaman aşağı katlardaki dövüşlere katılacaktır.

Law ise bizim tarafın destek karakteri durumunda. Meyvesinin gücü elmas kadar sert olan deniztaşını kesebilirken, Kaido'ya işlemiyor muhtemelen. Çünkü kesmeye bile yeltenmedi. Ayrıca gereksiz tripleri can sıkıyor. "Ben sizin adamınız değilim" falan diyor. Tek başına bir şey yapamayacaksın, bari yapabilecek adamlara yardım et de bir işe yara. Yardım ediyor, ama bir sürü laf söylüyor. Oda bunu komedi olsun diye yapıyorsa, yapmasın. Law'un meyvesi muhtemelen çok kilit bir rolde yer alacak, ama ne olur bilemiyorum. Bekleyip görelim.

Kid için ise şunu atıyorum sadece;

Oda, CP-0'ın ağzından "İki İmparator hayatta düşmez" dediğine göre, Koca Ana'nın da bu arkta düşeceğine emin olabilirsiniz. Çünkü bu seride ne zaman birisi bir şey için olmaz derse, oluyor. Özellikle de bizim tayfa işin içindeyken bunun olmaması mümkün değil. Kaido'nun hibrit formu ne kadar güçlüdür, belli değil. Fakat görünene göre Luffy ve Zoro ortak bir çaba ile Kaido'yu alabilir 2v1 yapılacak bir dövüşte, fakat dediğim gibi önce hibrit formu bir görmek lazım. Diğer yandan kalan üç kişinin Koca Ana'yı yenmesi pek olası görünmüyor. Bu yorumu yazarken aklımda şöyle bir teori kurdum: Koca Ana'nın fişi bizzat CP-0 tarafından çekilecek.



Yukarıdaki resimde Carmel ve CP ajanlarının görüşmesindeki sahneyi görüyoruz. CP biriminin numarası söylenmemiş olsa da, bu adamların şu an Wano'da olan ajanlar oldukları açık ve net. Üç kişiler, biri uzun ve biri beyaz şapka takıyor, üçüncüyü ise göremiyoruz. Bu toplantıda Linlin'in satılması ile alakalı görüşüldü. Carmel, Linlin'in yiyecek krizinin nasıl bir şey olduğuna şahitlik ettiğinden, satacağı ürüne dair bilgileri de CP ajanlarına vermiştir. Yani Carmel, Linlin'in aşılmaz savunmasının nasıl aşılacağını biliyordu ve Linlin'i sattığında bu bilgiyi CP ajanlarına verdi ki, Linlin'in kontrolden çıktığı olası bir durumda onu durdurmanın garantisi olsun.

CP-0'nun korsanların birbirlerini kırmalarından memnun olduklarını görüyoruz. Üç büyük güç arasındaki mutlak denge Savaş Lordu sisteminin kalkması ile bozulmuştu. Kaido burada düşünce denge hepten bozulacak ve Linlin beklenmedik bir şekilde CP-0 tarafından aradan çıkarılacak.
Stussy de sanki linlin le aynı yaşta veya daha büyükmüş gibi ona adıyla hitap ediyordu. Acaba bunlar yaşlanmayı önlemiş olabilir mi?
 
Yıl farkı var, ama bu kadar benzerlik de biraz fazla. Adamın boynundaki fuların deseni ve rengi bile aynı.


Hatta animede bu üçlü daha net resmedilmiş. Yıl farkını bilmeyen birine resimleri göstersen, aynı kişiler olduklarından şüphe bile duymaz.

Bonney etkisi olabilir mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık