Gatling GunKong Gatling ile Kong Organ farkı ne?
Adam yıllar önce yapıyordu ateş banyosu.Vakit Kılıç koklama vaktidir.
Abisini takip ediyor lütfü xDVakit Kılıç koklama vaktidir.
Biri fiziksel olarak mümkün diğerinde ise 3 toplamda 6 yumruk var yani Organ'da. Bu üretim demek. Kıyısından paçasından uyanış yapmaya başlamış olabilir.Gatling Gun
Organ Gun
Gatling Gun bildiğin makineli tüfek. Hızlı ateş ediyor. Ama belli bir sırası var.
Organ Gun ise aynı anda tüm mermileri ateşliyor.
Luffy Gatling de sırayla atıyor yumrukları ama hızlı olduğu için tarıyor işte.
Kong Organ'da ise bak hazırlanışa dikkat yukarıda. Hepsini aynı anda ateşliyor gerçek silahında olduğu gibi.
Silahların işleyiş farklılığı sadece. Özetle birinde yumrukları hızlı şekilde gidip geliyor diğerinde hepsi aynı anda ateşleniyor.
Harbiden Luffy'nin böyle seri mantığı dışında başka saldırısı yok di mi? Bildiğin kol üretmiş. Farkında olmadan uyandırdı sanırım.Biri fiziksel olarak mümkün diğerinde ise 3 toplamda 6 yumruk var yani Organ'da. Bu üretim demek. Kıyısından paçasından uyanış yapmaya başlamış olabilir.
Benim hatırladığım yok ama bir kaç teknikte de bu tarz bir üretim olayı sanki mevzu olmuştu.Harbiden Luffy'nin böyle seri mantığı dışında başka saldırısı yok di mi? Bildiğin kol üretmiş. Farkında olmadan uyandırdı sanırım.
Harbiden Luffy'nin böyle seri mantığı dışında başka saldırısı yok di mi? Bildiğin kol üretmiş. Farkında olmadan uyandırdı sanırım.
Üretim değildir hızından öyle görünüyor.Benim hatırladığım yok ama bir kaç teknikte de bu tarz bir üretim olayı sanki mevzu olmuştu.
Bu seri nereye gidiyor diye sorguladım şu andaBelki Zoro'nun elindeyken koklamak istiyor?
@RedTeroR @Yubashiri-sama
Big Mom lastiği nasıl bilmez diyordunuz, bakın ben ikna oldum.