Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala Zoro'nun Enma'ya bolca haki yedirip Kaido'nun yarasını adam akıllı yarmasını bekliyorum böyle atak kesip tanklık yapması hoşuma gitmiyor bakalım nolacak.Luffy yine şova devam ediyor adam akıllı hasarı şu anlık tek o çıkarıyor gibi bölüm gelince daha iyi anlarız.Kid den çok umutluyum bir icraat bekliyorum ondan yoksa Zoro'nun gerisine düşecek gözümde.
 
Herkes yapmıyor belki ama benim izlenimim öyle oldu, Sanji kötü gidince yanda Luffy'i tutuyor ne olur ne olmaz diye Luffy'ci kimliğine geçiş yapıyor Sanji'nin yokları oynadığı zamanlar.
Luffy-Zoro ve Sanji bir bütün bence forum kültürü olmayan insanlar bu 3'ünü de seviyor. Forumlarda takıldıkça ya Luffy-Sanji fanı oluyorsun ya da Luffy-Zoro veya tartışmayı gereksiz görüyorsan 3'ünü de sevmeye devam ediyorsun. Forum kültürü 2y aradan sonra canlanınca Sanji'nin yaptığı bir kaç hata yüzünden Zoro fanları ve Sanji fanları tam cephe aldı ama bunun Luffy ile alakası yok. Luffy'i sevmeyen Zoro ya da Sanji fanı çok az diye düşünüyorum. Yapılan makaralarda haftalık olur çok fazla değişmez şu radde de.
 
Yorumları okurken Zoro'yu görene kadar ifadesizdim.

Zoro'yu gördüğüm andan itibaren sırıtmaya başladım ve hala sırıtıyorum. Allahtan yanımda kimse yokta başka şeyler düşünmüyorlar.

Zoro'nun savaşmasını görürken bu kadar mutlu olursam Kaido'nun Kellesini aldığı gün Laugh tale de gülme krizine Roger tayfası gibi olurum.

Oda Allah kalemine zeval vermesin inşallah.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık