Reis hasarı içten veriyor ondan çizik yok. Dıştan görünmüyor olabilir ama içten baya bir çizmiştirO değil de luffy o kadar vurmuş. Gatlingler falan çizik bile yok.
Reis hasarı içten veriyor ondan çizik yok. Dıştan görünmüyor olabilir ama içten baya bir çizmiştirO değil de luffy o kadar vurmuş. Gatlingler falan çizik bile yok.
Hehe kağıt gibi kesiyor. O yüzden atak sonrası 70 yılını vermiş gibi duruyordu. Ayrıca bilinen en güçlü atağından biri ile kesti Pica'yı. Pika bu arada öyle ahım şahım bir büyüklükte değil. Kolezyumdan 2 kat felan büyük gibi bir şeydi.Yalnız Zoro kağıt gibi kesip geçiyo, zorlanmıyor bile. Luffy'in kaldırdığı o taşlar bir şey etmez o Pica'nın yanında.
Zoro tekte keser la bunu.Hehe kağıt gibi kesiyor. O yüzden atak sonrası 70 yılını vermiş gibi duruyordu. Ayrıca bilinen en güçlü atağından biri ile kesti Pica'yı. Pika bu arada öyle ahım şahım bir büyüklükte değil. Kolezyumdan 2 kat felan büyük gibi bir şeydi.
Kaido'da çizilen Elephant Gatling
Noah'da çizilen Gatling.
Oradaki küçük nokta Luffy.
Vazgeçtim onu yapmaktan, neredeyse aynı anlama gelen cümleleri yeniden düzenlemek için boşuna iş yükü oluyordu. Onun yerine hayati noktaları çeviri notları olarak paylaşıyorum.Viz çıkınca hatalar düzeltiliyor denmişti. Kandırılmışım...
O zaman kan çıkardı ağzından. İlk red rockta olduğu gibi. Demek ki o zaman kaido savunma yapmamış. Şimdi yapıyor ve zarar veremiyor luffy.Reis hasarı içten veriyor ondan çizik yok. Dıştan görünmüyor olabilir ama içten baya bir çizmiştir
Mantıklı.O zaman kan çıkardı ağzından. İlk red rockta olduğu gibi. Demek ki o zaman kaido savunma yapmamış. Şimdi yapıyor ve zarar veremiyor luffy.
Taisho ve Montana paçayı kurtaramamış.Sen çok tecrübelisin tabiiBeni olaya bulaştırma yeni yeni kurtardım façayı xD
Bu arada ben kıyaslama yapmıyorum Amiral yonkou diye ama Kizaru vs Marco'da Marco'nun altta kalan bir tarafını görmedim. Marco o dövüşte hiç ezilmedi.
Pica'dan bir ordu alır o gemi haberin olsun reisZoro tekte keser la bunu.
Snakeman gıdıklar Kaido'yu.Hızlı masaj seansı olur.Bence Kaido insan formuna dönünce Luffy'den Snakeman göreceğiz