Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy nin kanlı yumruğu kafasında patlayacak Kaido nun. Ben çatı savaşı beş chapter sürecek demiştim. Bu ikinci chapter. Kalacak üç chapter. Beş bölüm ard arda yukarıyı gösterirse ilk defa arc bossları sağ sol kollardan önce inecektir.
He tabi forumun büyük çoğunluğu bana karşı '' Beş bölümde iki Yonko u mu düşer ulan ne yaptın !!'' diyorlar. Ama yapacak bir şey yok. Hem vakit kısıtlı hem hızlıca diğer konulara geçiş yapılacak. Akainu ve diğer amiralleri harekete geçirecek olan tek şey genç korsanların baya öne çıkıp dengeleri iyice alt üst etmesi olacaktır. Sonra hızla finale çekilecek gibiyiz
 
Yamato sadece hain değildir babacık problemi olan terbiyesizin tekidir. Ace'i neden bu kadar sevdi sanıyorsunuz? Ace'le neden bu kadar gönül bağı kurdu sanıyorsunuz? Mesela Luffy'le neden gönül bağı kurmadı? Luffy şeker gibi çocuk. Ace ve Luffy arasında kalsam. Luffy'i seçerdim öbür puştun soğuk ve meymenetsiz suratına tahammül bile edemezdim. Ama Yamato, Ace'in yoluna ölüp bitmiş. Neden? Yamato normalde Oden kadar çirkin bir adama düşmüş. Ace'i neden bu kadar beğendi sizce? Sebebi çok basit. Ace gelip "öz babamın taa.... alçak adamın tekiydi" falan dedi. Yamato tabii buna düştü. Aynı benim gibi bütün gün babasına sövüyor. Ruh eşim dedi kendi kendine. Peki Luffy? Yamato ağzını aradı baba maba diye off-screen... Luffy tabii yapıştırdı cevabı "aaaaaa benim baba mı var?"... Yamato şok.
LAN OLM ĞSÖEPMEPEMRKRKŞSLDPDK
Bu iyiydi tmm :D sen de en az benim sevdiğim kadar yamatoyu seviyosun inkar etme:utaniyorum: yoksa bu paragraflar yazılmaz:p Zaten aşk ve nefret arasında ince bir çizgi vardır derler:rolleyes:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık