Red Rock la Kid'e tek atar rüzgarıyla da Killer'a.Atıyorum Luffy’nin kolu kaysaydı ve Red Rock, Kid’e denk gelseydi... Killer dövüşmek yerine cenaze işleriyle uğraşıyordu.
Assolistler en son çıkar.Yetiş ya Luffy.
Nerdesin....
Luffy hiç bir süpernovaya tek atamaz.Red Rock la Kid'e tek atar rüzgarıyla da Killer'a.
Zoro attı?Luffy hiç bir süpernovaya tek atamaz.
Süpernovaların kariyerinde ki en büyük olay Luffy ile kısa süreli aynı grupta olabilmek.Luffy hiç bir süpernovaya tek atamaz.
Gamma Knife'ın güçsüz gözükmesinin sebebi Doflamingo'nun meyvesini kullanmada ustalığı.Bence Law Yonkoların derilerini Luffy gibi aşabilirse Gamma Knife kullanarak ciddi hasar verebilir.Spoiler avcıları yandık yetişin. Gamma Knife ne kadar etki etmiş merak ediyorum. Yoksa sadece Doffy gibi eziklere mi etki ediyormuş?
Zoro>Luffy ispatlanmış xdZoro attı?
Doffy karşısında güçsüz gözükmedi bence ya. Aksine çok güçlü gözüktü. Ama Yonkoular karşısında nasıl duracak onu kestiremiyorum.Gamma Knife'ın güçsüz gözükmesinin sebebi Doflamingo'nun meyvesini kullanmada ustalığı.Bence Law Yonkoların derilerini Luffy gibi aşabilirse Gamma Knife kullanarak ciddi hasar verebilir.