Vurun kahpeyelsini de yaparız:dddVurun kahpeye der gibi olmuş Masaka...
Vurun kahpeyelsini de yaparız:dddVurun kahpeye der gibi olmuş Masaka...
Sabit durmuyor yıldırım hızında hareket ediyor. Zoro'nun Shishi Sonson atağı gibi. Bu tip saldırıları savunma pozisyonunda olmazsan veya rakibinden daha hızlı olmazsan karşılayamazsın. Zoro bile 2 yıl önce Kuma'ya bu tip saldırı ile vurabilmişti.
Ayrıca Kaido gibi hayvani bir fiziksel gücün bu tür bir hızda arkasında getirdiği ivmenin etkisini Luffy bize gösterdi. Saldırının yarısını boşa çıkartsa bile hasar aldı adam.
Adam burda gayet kaçmadan yiyor bilerek saldırıları test etmek için onları.
allah canını almaya keke skjdaskdjkas zoro ve red sahnelerine kahkaha attım ya xd yine redArkadaşa söyler misin kekonun hediyesidir............
Ben Kaido diye okuyorum sabahtan beri.Adam burda gayet kaçmadan yiyor bilerek saldırıları test etmek için onları.
Law, Oda diye plot armor çağırıyor galiba.Adam burda gayet kaçmadan yiyor bilerek saldırıları test etmek için onları.
Aslında seri içindeki karakterlerle yapasım vardı da laf attılarallah canını almaya keke skjdaskdjkas zoro ve red sahnelerine kahkaha attım ya xd yine red
Ben de dedim nerede yanlış yaptımBen Kaido diye okuyorum sabahtan beri.
Özür dilerim.
Ben Kaido diye okuyorum sabahtan beri.
Özür dilerim.
Aiden her gün bir yeni pp diye akım mı başlattın. Normalde isimlere dikkat etmem profil fotoğraları ile tanırım yorum sahiplerini sürekli karıştırıyorum.allah canını almaya keke skjdaskdjkas zoro ve red sahnelerine kahkaha attım ya xd yine red
Haklısın aslında ama meyvesi hıza yönelik değil. Bir de ne biliyim pat diye hızlı saldırı yapcak karakter gibi durmuyor hiç. Tank gibi daha çok.Adamın toplam 3-4 tane saldırısını gördük sadece. Sanki arcın başından beri Kid okuyoruz da bir şey görmüyoruz gibi yorum yapıyorsun. Şaşkınlık içindeyim.