Benim Zoroyla bir derdim yok ki olm bazı aşırı fanları var onlarla zıtlaşmayı seviyorumZorocu mu olcan len lsdfjşlsdfj
Benim Zoroyla bir derdim yok ki olm bazı aşırı fanları var onlarla zıtlaşmayı seviyorumZorocu mu olcan len lsdfjşlsdfj
Bu iki balon bir Kizaru etmez. Hatta, Lucci ve Doffy bile etmez.Bu bölüm üzerinden yeni bir tartışmayı açmak isterim.
Sizce hala gerçekten yonkou > amiral midir ?
Beyazsakal'ın tüm tayfası bu beşliden güçsüz müdür ?
Önceden de yapmıştı, Ryuma dövüşünde.
Zoro daha öncede alev üretmiş aynı saldırıyla ancak attığı kesikten oluşmuş. Enma ise saldırı öncesi alevle kaplandı. İki kılıçta aynı ustanın elinden çıkma.O saldırıda diğer kolunu eliyle tutuyor zaten.
Evet, iki yıl önce ateş saldırısı yapmıştı. Genel Ryuma'nın bedeni yenilgiyi kabul edemeyip kendini yaktı diye biliyordu.Zoro daha öncede alev üretmiş aynı saldırıyla ancak attığı kesikten oluşmuş. Enma ise saldırı öncesi alevle kaplandı. İki kılıçta aynı ustanın elinden çıkma.
Hak verdimBenim Zoroyla bir derdim yok ki olm bazı aşırı fanları var onlarla zıtlaşmayı seviyorum
Kötü bir niyetim yoktu ilk aklıma geleni yazdım bu yediği mermi top darbeleri vardı onu kast edıyorsan bence o bile inanılmaz bir dayanıklık örneği çünkü whitebeard normal insan linlin ve kaidonun ne olduğu belli değil one piece dünyasında ırkların birbirine üstünlüğü var linlin devleştirilmiş insan kaidoda insan-oars hibriti gibi duruyor .Sakazuki ve Borsalino'yu kastetmediğimi çok iyi biliyorsun bence.
Zoro'nun alev ürettiği bir saldırısı var mı ki?Zoro daha öncede alev üretmiş aynı saldırıyla ancak attığı kesikten oluşmuş. Enma ise saldırı öncesi alevle kaplandı. İki kılıçta aynı ustanın elinden çıkma.
Üst soldaki paneli başta yanlış okudum ve hayvan gibi güldüm dklsfhfklsdhfZoro'nun alev ürettiği bir saldırısı var mı ki?
Benim bildiğim tek bundan önce alevli yaptığı tek saldırı MR.5 yaptığı saldırı ve bu bölüm ki saldırı.
Kinemon animede kılıca ateş basıyor da mangada görmüş müydük hiç? Teknik yaptı ya Kinemonun, o sebepledir belkiZoro'nun alev ürettiği bir saldırısı var mı ki?
Benim bildiğim tek bundan önce alevli yaptığı tek saldırı MR.5 yaptığı saldırı ve bu bölüm ki saldırı.