Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BM tehlikeyi anladı Kaido'ya Dodge la saldırıyı yeme dedi o saldırıyı yeseydi Zoro sağlam hasar verecekti büyük ihtimalle büyük fırsat kaçırdılar.Artık hem BM hem Kaido tehlikenin farkında bunlar normal veletler değil ciddiye almaya başladılar.Ekibin ilk işi zeusu aradan çıkarmak olmalı yıldırımlar büyük problem daha bu köprünün altından çok sular akar yeni yeni yonkoların ana salıdırılarını görmeye başladık bizimkiler tüm numaralarını gösterdiler büyük ihtimalle artık savaş esnasında gelişecekler Zoro'dan ve Luffy'den sağlam bir kaç hareket daha bekliyorum hissettirdiler daha çok şey göstereceklerini.Wano sonu Zoro'yu gerçek potansiyelinde görecektik ama şimdi bile seviye olarak çok mesafe katetti BM'ye ve Kaido'ya üç buçuk arttırmak kolay bir iş değil.
 
Luffy yeni teknik ile Kaido’nun gözlerini düşürüyor, bunu Killer ve Law yaptı, Kidd sanki bunu yapmadı gibi ,zaten Luffy’nin yumruğuna şaşırıyordu, özel bir atak gelecek belli
Zoro ise BigMomu endişelendiriyor ki bu kadın hasar almamış hayatında, Zoro dövüşleri genelde teke gider, bu ıska muhtemelen bundandı, bir kes daha tutturamayabilir dövüş sonuna kadar ,ya da BimMom bloklayabilir , keserse tek atar gibi?
Zoro sinirli bu belli
 
Law harbiden malsın ya. Ulan senin meyvenin en işe yarayacağı yer bu savaş. Hala Zoro’ya atar yapıyor sizin bakıcılığınızı mı yapıyorum diye. Allahın öküzü
Ona ben de ayar oldum Oda'nın böyle yansıtmaması gerek Law'ı ne için orada olduğun belli yeteneğin diğerlerini hem korur hem saldırıları daha efektif hale getirir işte ne tatava yapıyorsun Zoro'nun yerinde olsam git kes o zaman bu hayvanları madem artistlik yapıyorsun ışınla dedik ışınla işte boş yapma derdim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık