Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum artık çok vahim. Birileri Kaido'yu savunsa bizim de heyecanımız artar. Wano bitse de gitsek diye düşünüyoruz şimdi. Sonuç belli, dövüşten zevk alalım. :)
Kaido bir ara çok ilgimi çekiyordu benim, aurası falan çok havalı gelmişti karakter. Şuan hadi dayağını ye de sonra ki arca geçelim diyorum :D Diğer impatatorlar ve amiraller daha iyi işlenecektir.
 
Lufyy tek başına ne Kaidou ne big mom indiremez katayı kıçından ter akarak yendi ( bence yenildi ) bakalım hikaye nasıl ilerleyecek tek yedikten sonra bu kadar absürt güç artışı olmaz
Zoro nasıl saçma bir şekilde yukarıda ise o kadar işte başkasına göre de aklı gidik kendi silahları olmayan bir Killer'dan tek yedi Zoro ama çatı da işte oluyor böyle şeyler. En etkili Zoro değil ENMA kıps :D
 
İstediği zaman kendi başına atak yapıp vurabildigini gördüğümüz tek isim Luffy yahu.:D

Zoro'nun atağı algı ile çok güçlü gibi gösterildi. Aslında forumdakilerin suçu yok çevirisinde Big Mom sadece Zoro'yu küçümsedik diyince oraya doğru Zoro fanlarının çekmemesi için bir sebep yok.

Ama şu anki çeviri ile gözümdeki yine etkili ataklar Luffy'nin ki oldu. Orjinal çeviride okuyan kim olursa olsun aynı şeyi der.

Evet beyler gidin orjinal cevirisinden okuyun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık