güzel ortam vardı o spoiler konusunda. Umarım o gün eğlenenler aynı şekilde başka karakter için de karşılık verirler.Bir yonkonun en güçlü iki adamı arasından Momo'yu kurtarması çok büyük icraattı. Hakkını verdik o yüzden.
güzel ortam vardı o spoiler konusunda. Umarım o gün eğlenenler aynı şekilde başka karakter için de karşılık verirler.Bir yonkonun en güçlü iki adamı arasından Momo'yu kurtarması çok büyük icraattı. Hakkını verdik o yüzden.
Kenny veremeyecek maalesef :/güzel ortam vardı o spoiler konusunda. Umarım o gün eğlenenler aynı şekilde başka karakter için de karşılık verirler.
Eğlenceli bölümdü. Bölüm değil de spoiler ortamıBir yonkonun en güçlü iki adamı arasından Momo'yu kurtarması çok büyük icraattı. Hakkını verdik o yüzden.
Aslında Fujinin meyvesi daha belli değil ama Enelin meyve benim favorim her zaman Animelerde Yıldırım tanrısal bir güçtürYani logialar arasında en kullanışlısı kizarunun pek umrunda değil bence olan biten şeyler kendi dalgasında ama bi meyve isteyecek olsam fujitoranın meyvesini isterdim logia olarak kizarununki favorim
?Azıcık objektifseniz yanlış yorumlamışız dersiniz.
Yani durum narutoda madarayı nasıl yencekler durumu gibi ama luffy hep savaş sırasında bi power up alıyo herkes meyve uyanışı gear 5 vb. Şeyler söylüyo ama finalde savaşa dış bi müdahale gelebilir bence 2 yada 3 part sürcek savaş en az bikaç günŞimdi yeni haki öğrendi bir yonko tayfasını tek başına alabileceğini iddia edebilir misin Luffy'nin? Tek başına Katakuri, Cracker, Smoothie, Snack, Peros işte kim varsa. Kaido onları tek başına alır büyük ihtimalle. Yani sağ kol seviyesinden Yonko'ya sıçraması saçma. Ya yonko seviyesini o kadar uçuk yapmayacaktı ya da başka bir kurgu oluşturacaktı. Yani ben biraz erken konuşuyorum, Luffy'nin nasıl yeneceğini bilmiyouz sonuçta. Ama Oda düne kadar Kaido'yu nasıl yenecekler ben de bilmiyorum diye kendi yorumu yapıyordu burada Luffy fanları tam tersi yorumlar yapıyor, komik.
Ne Enel'i. Luffy ile Zoro arasında şu an hayrı sayılır bir fark var. Çoğu yorumda ciddiyetsiz bir şekilde bu konuyu ele alıyorum diye fanatik yapıyonuz adamı. Eldeki su verilere göre Luffy ile Zoro denk eşit demek bu seriye aykırıdır. Kusura bakmayın.?
Bunu diyen luffy ile zoro arasındaki güç farkını enelle göre yapıyor.
Darbeleri etki etmeliydi diyorsun sonra objektif olmamız lazım diyorsun ve kınların etkisinden bahsediyorsun o zaman objektif olalım kınların etki etmesinin sebebi neydi ? Oden. Sen bize yaptığın sunumda samimi değilsin. Kınlar bir altyapının üzerine kurulu saldırılarında etki bıraktılar ama Luffy'de öyle bir alt yapı yoktu bu Garp'ın torunu deyip Oden'i andığı zamanki durumuna geçse belki o da etki edecekti.Darbeleri etki etmeliydi. Geleceği görmesini kullanabilirdi baya sorun çıkarırdı aslında en başta. Yediği atak Kaido'nun en güçlü ataklarından biri ise eğer hele de kafaya yediği için tek yemesi mantıklı sonuçta Oden de kafaya yediği an tek yemişti. Ama savaşın başında onu yiyecek kadar yavaş, şuursuz çizilmesi tamamen senaryo gereğidir. Gördük sonra 9 Kın nasıl dayandı.
Ama o sıralar iyi hatırlıyorum millet kolunu salladı tek attı diyordu o sıra da savunduk bu atak normal bir atak değildi diye. Sonra gördük ki millete düz darbe ile bile tek atıyor balyozla. Luffy'e bildiğin abandı da öldüresiciye vurdu.
Azıcık objektifseniz yanlış yorumlamışız dersiniz.
Başka serilerde saçma p.uplar olunca bu seride de olmasını mazur mu göreceğiz?Yani durum narutoda madarayı nasıl yencekler durumu gibi ama luffy hep savaş sırasında bi power up alıyo herkes meyve uyanışı gear 5 vb. Şeyler söylüyo ama finalde savaşa dış bi müdahale gelebilir bence 2 yada 3 part sürcek savaş en az bikaç gün