Dokuz kın'ın bir tanesine kıyamamış Oda Law'a kıyacak? İhtimali hiç yok diyemem ama 0.01 gibi bir şey be.Law ölür bu arc. Son kez bizimkilere benzesin diye yapıyor Oda. Ölürken D. Gülümsemesi de görürüz.
Dokuz kın'ın bir tanesine kıyamamış Oda Law'a kıyacak? İhtimali hiç yok diyemem ama 0.01 gibi bir şey be.Law ölür bu arc. Son kez bizimkilere benzesin diye yapıyor Oda. Ölürken D. Gülümsemesi de görürüz.
Kizaru karşısında değil miydi ya o? Kizaru ışın atarken burnu akıyordu gökyüzünde?Gerçi Buggy Saka karşısında böyle bir ifade vermişti mf savaşında.
Sonra birde magma geliyordu o da benzerdi.Kizaru karşısında değil miydi ya o? Kizaru ışın atarken burnu akıyordu gökyüzünde?
Soytarı olmayacak zaten.Ne law gibi hayallerini başkalarının taştaşlarının keyfine bırakacak,ne çakma peygamber gibi beni öldürme diye sağa sola yalvaracak ne de her gece resmini öpüp yattığın adam gibi hedefim dediği adamın ayakkabılarına dili ile cila çekecek
Zamanında birisi Kid'in asla soytarı olmayacağını ve seri sonuna kadar da ciddiyetini sonuna kadar koruyacağını yazmıştı. Sen değildin, değil mi o reis?
2 Yonko bir Akainu reis kadar korkutmuyor Luffy'yi:Bunlara şu suratı Sakazuki'nin karşısındayken çizemez mesela. İnsan bazen amiralcilere hak veriyor.
Gerçi Buggy yapabilir Roger vs Newgate mahalleler arası dostluk maçında kalecilik yapmış adam.Sonra birde magma geliyordu o da benzerdi.
Burada Luffy’nin Nami’yi çıplak görmesi gibi diğerlerine uyarak hareket etmiştir. Gayet açıklaması var Oda böyle söyler yine.
Zamanında birisi Kid'in asla soytarı olmayacağını ve seri sonuna kadar da ciddiyetini sonuna kadar koruyacağını yazmıştı. Sen değildin, değil mi o reis?
Kid hobi olarak yapıyor soytarılığı yani anlıyorum. İyice Luffy'e yanlamaya başladı zaten beraber iyi mizah çevirirler. Kid şanslıysa onunda Zoro'yla beraber karizmatik pozu olur. Law'ın Zoro'yla olan pozu en büyük şansıydı.Soytarı olmayacak zaten.Ne law gibi hayallerini başkalarının taştaşlarının keyfine bırakacak,ne çakma peygamber gibi beni öldürme diye sağa sola yalvaracak ne de her gece resmini öpüp yattığın adam gibi hedefim dediği adamın ayakkabılarına dili ile cila çekecek